Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκδήλωση της ΝΔ στην Τρίπολη | Τα βλέμματα στην Εύη Τατούλη!

Εκδήλωση της ΝΔ στην Τρίπολη | Τα βλέμματα στην Εύη Τατούλη!

© www.kalimera-arkadia.gr

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Εύης Τατούλη στην εκδήλωση των ΝΟΔΕ με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στην Τρίπολη.

Η κυρία Τατούλη πήγε από νωρίς στο Πνευματικό Κέντρο και κάθισε στην αίθουσα της εκδήλωσης, αρκετή ώρα πριν φτάσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, διότι πρόκειται ουσιαστικά για μία ομιλία του Παναγιώτη Νίκα ο οποίος είναι πολιτικός αντίπαλος του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα βαθμό αναμενόμενη από τη στιγμή που η ίδια είναι πολιτευτής της ΝΔ και η εκδήλωση ήταν κομματική, υπό την παρουσία μάλιστα του Προέδρου της ΝΔ.

Η Εύη Τατούλη παρακολούθησε όλη την εκδήλωση η οποία έκλεισε με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

1 σχόλιο

  • Κ.Β.
    Κ.Β. Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    EΥΗ, ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ¨Οταν ο μπαμπακας σου αντιστρατεύεται την ΝΔ και εσύ είσαι το δεξί του χέρι, είναι δυνατόν να σε πιστέψει κανένας ότι κινείσαι με άδολα αισθήματα και πας να ακούσεις τον πρόεδρο μας και να τον χειροκροτήσεις ? Δεν έχετε εκεί στην οικογένεια ίχνος από αυτό που λέει ο λαός μας πολύ εύστοχα τσίπα ! ΔΕν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται! Τόση αλαζονεία, τόση ανευθυνότητα, τόση ...βλακεία σας δέρνει ! Δεν έχετε προσγειωθεί στην πραγματικότητα ? Τι άλλο περιμένετε ? Ο κοινός νους δεν υπάρχει ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...