Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

TV Super | Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η ... αποκάλυψη της δημοσκόπησης για τον Δήμο Τρίπολης!

TV Super | Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η ... αποκάλυψη της δημοσκόπησης για τον Δήμο Τρίπολης!

© www.kalimera-arkadia.gr

Η δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του peloponnisosnews – tv super έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα μόνο για τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές.

Τα αποτελέσματα για τον Δήμο Τρίπολης και ίσως και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθούν στην εκπομπή της Τρίτης (11/12/2018).

Η δημοσκόπηση έχει γίνει στα όρια του καλλικρατικού δήμου Τρίπολης, σε 600 ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων, ο Θύμιος Κάππος έχει αποκαλύψει ότι  …

Για τις περιφερειακές εκλογές, ο Τατούλης έχει ποσοστό που ξεκινά από 3 ή από 4 (το 2014 είχε 62%). Ο Γιάννης Μπουντρούκας εμφανίζει πολύ καλό ποσοστό κοντά στο 11%. Επίσης, τόνισε ότι «θέλει πολύ δουλειά ο Νίκας» και ότι είναι «σε πολύ καλό επίπεδο ο Δέδες».

Για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι το πρόσωπο που είναι πρώτο δείχνει δυναμική και ότι είναι το πρώτο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές. Επίσης, ανάφερε ότι η διαφορά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου είναι μικρή. Επιπλέον, έχει αναφέρει ότι έχουν διπλασιαστεί οι θετικές γνώμες του Νίκου Τσιαμούλου, σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση.

Περισσότερα, το βράδυ της Τρίπολης, όταν και στο στούντιο με τον Θύμιο Κάππο αναμένεται και ο Πρόεδρος της Marc Θωμάς Γεράκης, για την παρουσίαση και ανάλυση των ευρημάτων. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...