Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταματόπουλος: «Δεν ντρέπομαι, κάνω ό,τι λέει ο νόμος για τα αδέσποτα»

Σταματόπουλος: «Δεν ντρέπομαι, κάνω ό,τι λέει ο νόμος για τα αδέσποτα»

Στην κριτική που δέχεται για τη διαχείριση των αδέσποτων απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταματόπουλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης, έδωσε απάντηση στην προτροπή του κ. Τσιαμούλου να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιδημάρχου.

«Τα προβλήματα δημιουργούνται από το νόμο που ορίζει τα ζώα να είναι ελεύθερα. Δεν ντρέπομαι, κάνω ότι λέω ο νόμος. Αν ο νόμος δεν είναι σωστό και έχει ελλείψεις, ας ντρέπονται στο κοινοβούλιο που τον ψήφισε.

Αν φταίω σε κάτι, εύκολα παραιτούμαι. Αλλά τόσο υπερόπτης δεν είμαι σαν τον κ. Τσιαμούλο.» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, είχε τονίσει … «Για τις επιθέσεις στην πλατεία Πετρινού από τα αδέσποτα όντως δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στις τελευταίες μέρες Νοεμβρίου. Απομακρύνθηκαν τα ζώα και δεν έχει γίνει πλέον κάποια επίθεση, μετά τη περισυλλογή τους.

Σαν δημοτική αρχή δεν έχουμε απελευθερώσει ζώα σε πλατεία, σε σχολεία. Τα ζώα έχουν πόδια, κάποιοι το ξεχνούν. Ότι μερικοί φιλόζωοι ταΐζουν τα ζώα εκεί που τους απαγορεύουμε, δεν το λέει κανείς.

Στη δική του θητεία ο κ. Σμυρνιώτης έχει 276 στειρώσεις και εμείς είμαστε στις 375 στειρώσεις και γύρω στα 500 ζώα έχουν περισυλλέγει. Εμείς το νόμο εφαρμόζουμε.

Δεν φταίνε πάντα τα ζώα αλλά και κάποιοι άνθρωποι που τα τσιγκλάνε.

Όταν καλέστηκε ο φιλοζωικός για να συμβάλει στην περισυλλογή και τη διαχείριση αγνοούσε ένα εδάφιο του νόμου, ότι πρέπει να έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και μετά από έγκριση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης γίνεται η σύμπραξη. Δεν μας έφεραν κάποια έγκριση για να κάνουμε αυτή τη συνεργασία.

Για την παραίτηση μου, μόνο ο Δήμαρχος μπορεί να το αποφασίσει και ο κόσμος που με ψήφισε να είμαι εδώ

Τέλος, αναρωτιέμαι ποιος έχει ασχοληθεί με τις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τα κατοικίδια ζώα αν είναι τσιπαρισμένα;»

2 σχόλια

  • ARKAS
    ARKAS Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Να γινει καταγγελια στον εισαγγελεα για παραβαση καθηκοντος στον ΠΑΥΛΗ κ τον Σταματοπουλο, παρανομουν δεν εφαρμοζουν ουτε μια παραγραφο του νομου!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    η ντροπή πάει μαζί με το φιλότιμο,γι' αυτό κάποιοι δεν ντρέπονται ,λείπει το φιλότιμο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...