Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξέσπασμα Παπαζαχαρία | «Λένε ψέματα. Δεν έχω καμία επαγγελματική συνεργασία με τον Παυλή. Συλλογική η απόφαση να τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ξέσπασμα Παπαζαχαρία | «Λένε ψέματα. Δεν έχω καμία επαγγελματική συνεργασία με τον Παυλή. Συλλογική η απόφαση να τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Τα διάφορα σενάρια και φήμες που αφορούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ναα στηρίξει τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του κόμματος, Τάσου Παπαζαχαρία.

Ο κ. Παπαζαχαρίας ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του κόμματος είναι συλλογική (και όχι προσωπική) και ότι οι φήμες πως στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο πως έχει λογιστή τον νυν Δήμαρχο, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ το διαψεύδει λέγοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες.

Ορισμένοι κακοήθεις στο δήμο μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, επιδίδονται στη διασπορά ψευδών πληροφοριών σε βάρος προσώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου μας επί πολλά χρόνια.

Στον ανήθικο αυτό πόλεμο που ξεκίνησαν έχουν συμπεριλάβει και το πρόσωπο μου, αποδίδοντας σε μένα ευτελή κίνητρα τα οποία με οδήγησαν να ταχθώ υπέρ της συλλογικής  απόφασης του  ΣΥΡΙΖΑ, που είναι: να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλή για το Δήμο Τρίπολης.

Συγκεκριμένα μου αποδίδουν πως οι υποτιθέμενες επαγγελματικές μου  συνεργασίες, ότι δηλαδή ο Δημήτρης Παυλής είναι ο λογιστής μου, αποτέλεσαν το κίνητρο μου  ώστε να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του.

 Τους απαντώ: 

Α.  Οι αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνονται μέσα από συλλογικές διαδικασίες και ανοικτό διάλογο.

 Β.  Κυρίως όμως και σε ότι με αφορά προσωπικά: ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους επαγγελματική συνεργασία, αφού ο λογιστής μου από την αρχή, εδώ και σαράντα χρόνια, όλων των φορολογικών μου υποθέσεων είναι ο Γιώργος Βλάμης στον οποίον και μπορούν να απευθυνθούν.

 Οι κακοήθεις και εθισμένοι στο να συκοφαντούν, κρίνοντες εξ ιδίων τα αλλότρια και έχοντας στη ζωή τους ως οδηγό τη συναλλαγή και το βόλεμα, ας καταλάβουν επί τέλους πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ’  αυτή τη ζωή.

Τους αφήνω στη κρίση  και  στη  περιφρόνηση των υγιώς σκεπτόμενων συνδημοτών μου.

                     

Τρίπολη 13 - 12 - 2018

Ευχαριστώ

Τάσος Παπαζαχαρίας.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα να μας τα πεις αυτα τον Μαιο κυρ Τάσο έχεις πάρει αέρα μου φαίνεται.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Το συλλογική απόφαση ρε Τάσο 20 άτομα μάζεψες και πουλήσατε και την Αντωνία.
    Τους πήρες στο λαιμό σου Τάσο. Τον Μάιο κλαίνε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...