Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα στήριξης ΝΔ σε Σμυρνιώτη η παρουσία Κακλαμάνη στην κοπή πίτας της παράταξης!

Μήνυμα στήριξης ΝΔ σε Σμυρνιώτη η παρουσία Κακλαμάνη στην κοπή πίτας της παράταξης!

Σε μία περίοδο όπου υπάρχει έντονη κινητικότητα για τη δημιουργία δεύτερου «γαλάζιου» συνδυασμού στον Δήμο Τρίπολης, επίκειται επίσκεψη του Νικήτα Κακλαμάνη που πιθανότατα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος της ΝΔ. Είναι ο Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Ο πλέον υπεύθυνος μέσα στο κόμμα για τις επιλογές της ΝΔ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το Σάββατο 26/1/2019 ο κ. Κακλαμάνης θα βρίσκεται στην Τρίπολη και θα παραστεί στην κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη.

Η επιλογή να έρθει αυτή την περίοδο στην Τρίπολη και μάλιστα στην εκδήλωση μίας δημοτικής παράταξης, καταδεικνύει ότι ο κ. Κακλαμάνης είναι έτοιμος να δηλώσει την υποστήριξη του στο συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη.  Κι επειδή, ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει αυτή την κρίσιμη κομματική θέση, είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα «μήνυμα» στήριξης του κόμματος της ΝΔ στον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η δημόσια τοποθέτηση του κ. Κακλαμάνη στην Τρίπολη η οποία - για να ξεκαθαρίσει το τοπίο - πρέπει να είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη και όχι «ήξεις, αφήξεις», όπως συνέβη προ καιρού με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη έξω από το Πνευματικό Κέντρο…

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατέβα τιμο και άσε το Γιαννάκη

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Μητσοτάκης σαφής ήταν για τη στήριξή του στο πρόσωπο του Σμυρνιώτη. Αλλο εάν κάποιοι για δικό τους συμφέρον την παραποίησαν τη δήλωσή του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν κανουν καλο τα χρισματα γιαννακη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...