Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς ρεύμα χωριά της Αρκαδίας - Επί ποδός όλο το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ Τρίπολης

Χωρίς ρεύμα χωριά της Αρκαδίας - Επί ποδός όλο το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ Τρίπολης

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5

Στο σκοτάδι βρίσκονται, από το απόγευμα του Σαββάτου, πολλά χωριά της Αρκαδίας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Διευθυντή της ΔΕΗ Τρίπολης Γιάννη Σάσσαλου στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, τα περισσότερα χωριά στην περιοχή της Τεγέας, του Κορυθίου, του Φαλάνθου, αλλά και χωριά στην Γορτυνία και στην Κυνουρία έχουν μείνει κατά διαστήματα χωρίς ρεύμα.

Χωριά όπως το Παλλάντιο, του Θάνα, οι Κολλίνες, κάποια από τα Καστριτοχώρια, το Χρυσοβίτσι, τα Μαγούλιανα και η Βασκίνα δεν έχουν καθόλου ρεύμα από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού ήταν δύσκολη η πρόσβαση στα σημεία που έχει προκληθεί βλάβη εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού.

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε κομμένους αγωγούς από πεσμένα δέντρα, σε σπασμένους στύλους και σε κομμένα καλώδια.

Ο κ. Σάσσαλος μας ενημέρωσε πως όλη η δύναμη της ΔΕΗ Τρίπολης είναι επί ποδός και μάλιστα έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες του τεχνικού προσωπικού, ενώ έχει ζητηθεί ενίσχυση από την περιοχή του Ναυπλίου, ώστε μέχρι αύριο βράδυ, να έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες.

Ζήτησε όμως να υπάρχει κατανόηση από τους πολίτες, αφού λόγω του χιονιού δεν είναι εύκολο να φθάσουν στα σημεία που υπάρχουν οι βλάβες, παρόλα αυτά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί.

Επίσης σημείωσε πως βρίσκονται σε συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ρεπορτάζ Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5

Ελένη Τράκα

 https://www.drt915.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...