Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα έργα που θα γίνουν στο δρόμο "Τρίπολης – Περιθωρίου – Επάνω Χρέπας"

Τα έργα που θα γίνουν στο δρόμο "Τρίπολης – Περιθωρίου – Επάνω Χρέπας"

Εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πράξη «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος επί της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Περιθωρίου – Επάνω Χρέπας».

Με την Προγραμματική Σύμβαση επιδιώκεται η συνεργασία των συμβαλλομένων με σκοπό την υλοποίηση των παραπάνω από τη Δ/νση Τεχνικών Π.Ε. Αρκαδίας, η οποία ως Διευθύνουσα Υπηρεσία είναι ο αρμόδιος φο - ρέας για την εκτέλεση του ως άνω έργου.

Πιο συγκεκριμένα με την παρούσα θα υλοποιηθούν από την Διεύθυνση Τεχνι κών έργων Π.Ε. Αρκαδίας οι κάτωθι εργασίες:

 Χωματουργικών: Αρχικά θα γίνουν εκσκαφές, καθαρισμός και μόρφωση των τάφρων όπου η χιλιομετρική θέση των επεμβάσεων θα υποδειχθεί από την Διευθύνουσα Υπηρεσία.

 Τεχνικών: Θα κατασκευασθεί επενδεδυμένη τάφρος με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 για την ομαλή απομάκρυνση των όμβριων υδάτων και την προστασία της οδού, επίσης θα κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης σε σημεία όπου χρήζουν ανάγκης σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διευθύνουσας Υπηρεσίας.

 Ασφαλτικών: Σε σημεία όπου κρίνεται αναγκαίο για την σωστή αποκατάσταση και συντήρηση της οδού θα διαστρωθεί ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση.

 Σήμανσης: Θα κατασκευαστεί οριζόντια σήμανση (διαγράμμιση) για την ασφαλέστερη χρήση της οδού σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διευθύνουσας Υπηρεσίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της έως την ημερομηνία λήξης των υποχρεώσεων του αναδόχου σύμφωνα με την σύμβαση που θα υπογραφεί για το σκοπό αυτό και δεν θα είναι μικρότερη των έξι (6) μηνών.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...