Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε οικογενειακό κλίμα η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης έκοψε την πίτα της (vd)

Σε οικογενειακό κλίμα η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης έκοψε την  πίτα της (vd)

Η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, σε εξαιρετικό κλίμα, στην ταβέρνα «Σεντουκάκι», στην Τρίπολη.

Στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος ως διοίκηση από την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2018, καθώς όπως τόνισε, ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά. «Είχατε μια πολύ σημαντική παρουσία το 2018. Πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε η Φιλαρμονική της Τρίπολης – που είναι ένας θεσμός της πόλης μας – να αναδειχθεί και εντός και εκτός του Δήμου. Ήδη κάνετε σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε ο κ.Παυλής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική και αφορούν κυρίως στο χώρο στέγασης.

Με την σειρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Θεόδωρος Καραλής ανέφερε: «Με καλή συνεργασία καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, όπου πήγαμε. Εύχομαι το 2019 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το έργο μας ακόμα και στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους, τους ζήτησε να συνεχίζουν στο δρόμο που ξεκίνησαν μαζί, με την ευχή, να μπορέσει να βρεθεί ένας αξιοπρεπής χώρος για τη στέγαση της.

Στην βραδιά έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ.Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...