Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θ.Τσιοτίνας στη ΔΡΤ: “Απέτρεπαν αγρότες από το να ψηφίσουν λέγοντας τους πως οι εκλογές αναβλήθηκαν!”

Θ.Τσιοτίνας στη ΔΡΤ: “Απέτρεπαν αγρότες από το να ψηφίσουν λέγοντας τους πως οι εκλογές αναβλήθηκαν!”
Ο πρόεδρος του αγροτικού – κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τις εντάσεις που σημειώθηκαν στις εκλογές του συλλόγου την Κυριακή (20/01).

Ο κ.Τσιοτίνας κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής πως υπήρξε μερίδα αγροτών που τηλεφωνούσε σε πρόσωπα και τους ενημέρωνε ψευδώς, πως οι εκλογές αναβλήθηκαν, με σκοπό να τους αποτρέψουν από το να έρθουν στο Πνευματικό Κέντρο για να ψηφίζουν. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή άνω του 52% με τον κ.Τσιοτίνα να μας ενημερώνει, πως τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν από την κάλπη είναι οι κύριοι: Τσιοτίνας, Κλαδούρης, Τσιακόπουλος, Γκάνιος, Κοσκολός, Καρράς (τα έξι μέλη δηλαδή του παλιού συμβουλίου) και το καινούργιο μέλος που προέκυψε είναι ο κ.Τσιώλης από το Λεβίδι.

“Την Τετάρτη θα γίνουν οι αρχαιρεσίες και ο συνεταιρισμός θα συνεχίσει το έργο του”, δήλωσε κλείνοντας ο κ.Τσιοτίνας, ενώ επανέλαβε για ακόμα μια φορά, πως τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, με κόντρες και δικαστικές προσφυγές, θέτουν σε κίνδυνο τον συνεταιρισμό και πρέπει άμεσα να σταματήσουν.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...