Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Π. Παπαχρόνης: «Οι μεγάλες προκλήσεις είναι οι υποδομές. Η συνέπεια που έδειξε ο Δ. Παυλής είναι η κύρια αιτία να παραμείνω στο πλευρό του» (vd)

Π. Παπαχρόνης: «Οι μεγάλες προκλήσεις είναι οι υποδομές. Η συνέπεια που έδειξε ο Δ. Παυλής είναι η κύρια αιτία να παραμείνω στο πλευρό του» (vd)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης (με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή) Παναγιώτης Παπαχρόνης στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Κατερίνα Νινιού.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η συνέντευξη μεταδίδεται και στη νοηματική γλώσσα, για πρώτη φορά στην Αρκαδία, απόδειξη σεβασμού στα άτομα με προβλήματα ακοής.

Ορισμένα από τις σημαντικότερες φράσεις της συνέντευξης ….

  • «Ο μόνος τρόπος για να αναπτυχθεί μια κοινωνία είναι η ενασχόληση των νέων σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων»
  • «Με βοήθησε η στήριξη της συζύγου μου, όταν γύρισα από την Αθήνα στη Βλαχέρνα. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε στην προσαρμογή κι αυτός ήταν ένας λόγος να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση.»
  • «Όπου δεν υπάρχουν υποδομές, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη. Ήταν ένας στόχος από την αρχή της θητείας με τον Δήμαρχο, παρά το γεγονός ότι οι συγκυρίες δεν ήταν εύκολες.»
  • Όταν πρότεινα να δημιουργηθεί σταθμός στην Τρίπολη για τους τουρίστες με τροχόσπιτο, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει καν νομικό πλαίσιο σε όλη τη χώρα. Κι ακόμα περιμένουμε να δούμε πότε θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε.»
  • «Οι μεγάλες προκλήσεις είναι οι υποδομές. Δεν μπορώ να φανταστώ να καλέσω κάποιον στο σπίτι μου και να μην μπορώ να τον κεράσω ένα νερό. Δεν μπορώ να καλέσω κάποιον στην πόλη και να μην υπάρχουν πινακίδες για να πάει στο Δικαστικό Μέγαρο ή κάποιου αλλού. Και πάνω σε αυτό δουλέψαμε πολύ με τον Δήμαρχο και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε.»
  • «Έχουμε ένα Χιονοδρομικό που είναι μία ώρα από τη θάλασσα. Έχουμε πολλά μοναστήρια με τεράστια ιστορικότητα.»
  • «Τα 148.000.000 ευρώ που έχουν εξασφαλίσει για τον Δήμο είναι ένα ποσό ρεκόρ χρηματοδότησης.»
  • «Εγώ χαίρομαι που ο σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών δίνει συγχαρητήρια στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που τυγχάνει να είμαι και Αντιδήμαρχος επειδή απορρόφησαν το ποσό των 14.000.000 ευρώ για το πρόγραμμα Φιλόδημος. Και αυτό οφείλεται και στον Δήμαρχο και στους ανθρώπους εργάζονται σε αυτές τις υπηρεσίες.»
  • «Στο ΔΑΚ από τη δεκαετία του ’80 δεν είχαν αλλάξει οι κερκίδες. Εμείς δουλέψαμε για να εξασφαλίσουμε χρήματα για μία συνολική παρέμβαση.»
  • «Η πόλη της Τρίπολης δεν είναι έρημη. Ο Δήμος έχει πολλά να δείξει. Το Πολεμικό Μουσείο, το Δικαστήριο, τα υπόγεια του δικαστηρίου, η Βίλα Τουρκοβασίλη, το σπίτι του Γκάτσου, το σπίτι του Καρυωτάκη, ο θρησκευτικός τουρισμός. Η Τρίπολη έχει αναβαθμίσει τη γιορτή των Χριστουγέννων, είναι μια από τις καλύτερες γιορτές στην Ελλάδα. Αναβαθμίστηκε η γιορτή της Άλωσης, όπως και του Πάσχα.»
  • «Η συνέπεια που έδειξε ο Δημήτρης Παυλής είναι η κύρια αιτία για να παραμείνω στο πλευρό του.»
  • «Στην παράταξη του Δημήτρη Παυλή είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ο κόσμος θέλει συνέργεια.»
  • «Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με δίδαξε πω σαν σκέφτομαι με αυτιά μου. Πρέπει να ακούς, όχι να μιλάς.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το τάξιμο δεν έχασε κανείς, και στο τάξιμο είναι πολύ καλός ο Μητσάρας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε ΠΙΤ-ΠΑΝ!!!μην κολωνεις!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να κατηγορεις με λογια ειναι ευκολο... αραγε, υπαρχει κανεις που να μπορει να αντικουσει τα οσα λεει ο κ.Παπαχρονης;;; Δεν ειναι αληθεια;;Μην τους ακους αντιδημαρχε!!!! Προχωρα κανονικα μπροστα!!!ξεκινησες με ειλικρηνια και συνεχιζεις.. αυτο τους πειραζει περισσοτερο!!

  • Βλαχερνα
    Βλαχερνα Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    εσείς που βρίζετε και μιλάτε με τόσο άσχημα λόγια για έναν άνθρωπο που τουλάχιστον προσπαθεί να κάνει κάτι, θα είστε από αυτούς που πραγματικά δεν κάνετε τίποτα ως κυβέρνηση για 8 Χρόνια! Σα δε ντρέπεστε! Και γράφετε Μπεζενικο αγραμματε.

  • βεζενικου
    βεζενικου Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι του Δήμου και ακόμα κάνετε διαπιστώσεις, ευχολόγια και ψεύτικα λόγια. Μπράβο σας κ. Παπαχρόνη....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κύρια αιτία που έμεινες με τον Παυλη κ.Παπαχρόνη δεν είναι η συνέπεια που έδειξε όπως λες (εξάλου μόνο εσύ την βλέπεις),αλλά ότι σε έκανε αντιδήμαρχο το τελευταίο έτος. Μέχρι τότε εβριζες και έλεγες οτι φεύγεις, άσε το παραμυθάκι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους κάποιος δίνει συγχαρητήρια και σε εμας τους εργαζομενους. Δεν τα κανετε μονοι σας τα εργα κυριοι. Ευχαριστουμε κ. Παπαχρονη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενας ανθρωπος που σκεφτηκε και τις ευπαθεις ομαδες...Μπραβο σας κ. Παπαχρονη!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...