Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρίσιμες αποφάσεις σήμερα για να μαζευτούν πιο γρήγορα τα σκουπίδια την Τρίπολη

Κρίσιμες αποφάσεις σήμερα για να μαζευτούν πιο γρήγορα τα σκουπίδια την Τρίπολη

Δύο κατεπείγουσες συνεδριάσεις, του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, θα γίνουν σήμερα και θα αφορούν τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, για το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Τρίπολη.

Το θέμα της προγραμματικής σύμβασης προέκυψε, ύστερα από έγγραφο του Δήμου προς την Περιφέρεια και ουσιαστικά θα αποφασιστεί –μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες- να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να προχωρήσει πιο εντατικά στην αποκομιδή των απορριμμάτων, έτσι ώστε να έχουν μαζευτεί πριν το Πάσχα.

Η σύμβαση αυτή είναι απαραίτητη, για να προχωρήσει η αποκομιδή γρηγορότερα, όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά και διότι υπάρχει σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Τι ακριβώς προβλέπει η σύμβαση αυτή και με ποιον τρόπο θα εντατικοποιηθεί η αποκομιδή, είναι στοιχεία τα οποία θα προκύψουν αναλυτικά στις δύο συνεδριάσεις των συμβουλίων.

Να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 2.00 το μεσημέρι και το Δημοτικό Συμβούλιο στις 8.00 το βράδυ. Και οι δύο συνεδριάσεις θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...