Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν τα πρώτα τμήματα δια βίου μάθησης για ενήλικες στην Τρίπολη!

Ξεκινούν τα πρώτα τμήματα δια βίου μάθησης για ενήλικες στην Τρίπολη!

Ο Δήμος Τρίπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης  Στο πλαίσιο αυτό, θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 8 και 9 Μαΐου, θα αρχίσει η λειτουργία των πρώτων τμημάτων στην Τρίπολη και συγκεκριμένα θα είναι τμήματα εκμάθησης Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Παράλληλα, όπως ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Τρίπολης, Δημήτρη Κοσκινά, γίνονται προσπάθειες για να λειτουργήσει προσεχώς ένα τμήμα πληροφορικής και όχι μόνο.

Για  πληροφορίες  και εγγραφές απευθυνθείτε :

Α) στο  Κέντρο Διά  Βίου Μάθησης του Δήμου  Τρίπολης   στη  διεύθυνση  Μεταμορφώσεως  &  Αλεού  Τηλ. 2710-232524 τις εργάσιμες μέρες από 9.30 π.μ -12.30 μ.μ.

Β) στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης στο συγκρότημα των Τεχνικών Σχολείων -ΙΕΚ-ΣΔΕ Τηλ:2710-222757 από Δευτέρα –Παρασκευή και ώρες 16:00 -20:00 το απόγευμα.

Γ)  στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες αυτών.( Κορυθίου, Βαλτετσίου, Σκυρίτιδας, Μαντινείας, Τεγέας, Φαλάνθου, Λεβιδίου)

Οι δηλώσεις συμμετοχής, συνεχίζονται. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να κατεβάσετε την αίτηση εκπαιδευόμενου, πατήστε ΕΔΩ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...