Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεργασία Κολοβού – Σταθά για το Δήμο Γορτυνίας

Συνεργασία Κολοβού – Σταθά για το Δήμο Γορτυνίας
Δήλωση συνεργασίας και συμπαράταξης, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας, Ανδρέας Κολοβός, που εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Κώστας Σταθάς.
Οι δύο επικεφαλής και οι συνεργάτες τους συναντήθηκαν στα Τρόπαια και συζήτησαν το πλαίσιο και τους βασικούς άξονες της συνεργασίας.
 
Στη συνέχεια  έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση.
"Μετά την απόφαση  του συνδυασμού  ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, με επικεφαλής τον Κώστα Σταθά [Καραϊσκάκη] να συμπράξει με τη παράταξη του ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟΥ,  οι δύο επικεφαλής σε συνάντησή τους  διαπίστωσαν ότι μια νέα ώθηση και δυναμική  δημιουργείται στη κοινωνία της Γορτυνίας, που βλέπει μέσα από την ενότητα και τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, ότι μπορεί να γεννηθεί το καινούργιο και ριζοσπαστικό, που θα  αναπτερώσει τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
Νέες δυνάμεις απελευθερώνονται από τις λογικές του παρελθόντος και προστίθενται, για να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια,  που θα βάλλει σε  άμεση προτεραιότητα την επίλυση των χρόνιων και σοβαρών προβλημάτων της Γορτυνίας.
Τους  χρειαζόμαστε όλους, τους νέους, τους άφθαρτους, εκείνους  που ονειρεύονται, αυτούς που με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια θέλουν να συμμετέχουν για το συμφέρον και μόνο του τόπου μας.
Θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας, για τη συγκρότηση   της μεγάλης δημοτικής παράταξης που με το πρόγραμμα, τις θέσεις και τις προτάσεις, που όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε και το ενωτικό  ψηφοδέλτιο που θα συνθέσουμε, θα στείλουμε μήνυμα νίκης στις  ερχόμενες εκλογές.
ΤΡΟΠΑΙΑ  20/3/14."

1 σχόλιο

  • gortynios tseligkas
    gortynios tseligkas Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι ογκόλιθοι της γορτυνιακης πολιτικης δε μπορουν να κατεβουν μονοι; Τοση καταντια για τα κομματα της συγκυβερνησης;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...