Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Άραγε θα ψηφίσει ο κ. Παπαζαχαρίας την κ. Γιαννούλη;» αναρωτιέται το ΚΚΕ!

«Άραγε θα ψηφίσει ο κ. Παπαζαχαρίας την κ. Γιαννούλη;» αναρωτιέται το ΚΚΕ!
Δήλωση του Δημήτρη Νικολάου, Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου δήμαρχου Τρίπολης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» δόθηκε στη δημοσιότητα, με αφορμή δηλώσεις της Αντωνίας Γιαννούλη (υποψήφιας Δημάρχου με το ΣΥΡΙΖΑ) για τα ΣΔΙΤ.
Ο Δημήτρης Νικολάου του ΚΚΕ αναφέρει: «Μετά τον κ. Βουδούρη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Γιαννούλη υποψήφια Δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Τρίπολης τάχθηκε - σε συνέντευξή της στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στις 18/03/2014 - ανεπιφύλακτα υπέρ των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και μάλιστα σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων. Στις συμπράξεις αυτές το κράτος βάζει το σύνολο σχεδόν των κεφαλαίων και οι επιχειρηματικοί όμιλοι εκμεταλλεύονται το έργο με τους δικούς τους όρους για δεκάδες χρόνια.
 
Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν συμφωνεί με την παραχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες με ΣΔΙΤ η κ. Γιαννούλη απάντησε: «Βεβαίως, σε όλη την Ευρώπη αυτό γίνεται» αναζητώντας στην συνέχεια μια καλή …αριστερή ΣΔΙΤ!!
 
Άραγε θα ψηφίσει ο κ. Παπαζαχαρίας (σημερινός επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ) την κ. Γιαννούλη;
Γιατί στην συγκέντρωση των κατοίκων στην Ασέα αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ήταν λάβρος κατά της παραχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πάντως καλεί τους δημότες να «φυλαχτούν» και από τις …αριστερές ΣΔΙΤ και από την …αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ.»

2 σχόλια

  • anonymous
    anonymous Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρα άκουσε. Παιζει ακομα η συνεντευξη στο Δημοτικο Ραδιοφωνο. Χθες βέβαια δήλωνε αλλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδευει τον κοσμο και θα κανει οσες κολοτουμπες χρειαστει, αναλογα σε ποιον απευθυνεται καθε φορα.

  • stevi
    stevi Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καπως κάτι δεν άκουσε καλά ο κυριος Νικολάου! Είχαμε τον Κεδίκογλου,τωρα θα εχουμε και τον Νικολάου! Εκτός πραγματικότητας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...