Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δυναμική κινητοποίηση ζήτησε ο Μίλτος Λύτρας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό στα Λαγκάδια (vd)

Δυναμική κινητοποίηση ζήτησε ο Μίλτος Λύτρας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό στα Λαγκάδια (vd)
Στην Κυριακάτικη ανοικτή συνέλευση των Λαγκαδίων για το ζήτημα που έχει προκύψει με το νερό, τοποθετήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας και μεταξύ των άλλων τόνισε:
- Το Γεγονός πως το πρόβλημα με το Νερό των Λαγκαδίων εντάσσεται σε ένα γενικότερο πρόβλημα τραγικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων στο Δήμο Γορτυνίας, καθώς όπως ανέφερε και σε άλλα χωριά όπως η Ζάτουνα το Παλαιοχώρι, η Μυγδαλιά το Καλλιάνι, η Αετορράχη έχουν ίδια προβλήματα, πίνουν νερό με κοκκινόχωμα και μικροοργανισμούς. Στο ίδιο μήκος και το τρομερό πρόβλημα με το πολύ πλούσιο σε άλατα νερό του Δήμου Τροπαίων
- Την ανάγκη να τεθούν προ των Ευθυνών τους τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης τον οποίο κατηγόρησε για κωλυσιεργία όσο και ο Δήμαρχος Γορτυνίας για μη συμπόρευση με τα επίσημα έγγραφα της Υγειονομικής Υπηρεσίας. Εξέφρασε επίσης την απορία του για το γεγονός ότι παρ’όλες τις παρεμβάσεις του και από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ, κανείς δε νοιάστηκε για τη χλωρίωση του νερού σε κανένα δημοτικό διαμέρισμα πόσο μάλλον για τον δειγματοληπτικό έλεγχο της ποιότητας.
- Ζήτησε την δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων και εξέφρασε επίσης την απορία του για τη μειωμένη συμμετοχή των κατοίκων του Χωριού αλλά και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
- Δεσμεύτηκε πως από την πλευρά του είναι αρωγός κάθε δίκαιου αιτήματος των κατοίκων και πως θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Επιτροπής των κατοίκων για κάθε περαιτέρω ενέργεια από κοινού.
- Κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σοβαρευτούν και επιτέλους από κοινού να αποφασίσουν τι συμβαίνει με το νερό και να μη σπέρνουν τον πανικό.
Τέλος, συνεχάρη τους διοργανωτές της Συνέλευσης.
 

2 σχόλια

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Λύτρα πόσο καιρό πίνεις Λαγκαδινό; Τώρα ξύπνησες; Εμείς οι Λαγκαδινοί που το πίνουμε έπρεπε τόσο καιρό να είχαμε δη τα ραδίκια ανάποδα. Μπορεί και να υπάρχει πρόβλημα, αλλά τις Αριστερίστηκες μεθόδους γιαλαντζί τύπου Σύριζα τις γνωρίζουμε, δεν μιλώ για ΚΚΕ που το μόνο λέει την Αλήθεια γενικά και είναι σεβαστό. Λύτρα ξεκαθάρισε που θες να σου κάτση η μπίλια στον εγκαταλήποντας την διεκδήκισει του Δήμου και είχες προσχωρήσει; Τώρα τι ψάχνεις; Να εκμεταλευτείς του Λαγκαδινούς; σε έχουν πάρει χαμπάρι τι φρούτο είσαι όπως και τους όψιμους επαναστάτες

  • μπούφι μεριά!
    μπούφι μεριά! Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λύση είναι να αποδοθούν ποινικές ευθύνες? Δηλαδή αν αποδοθούν ευθύνες π.χ. στον πρόεδρο των Λαγκαδιών στον Δήμαρχο αλλά και στον πρώην Δήμαρχο των Λαγκαδιών...θα πίνουμε μετά γάργαρο νερό?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...