Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νεολαία στο Λεβίδι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ενόψει εκλογών (vd)!

Η νεολαία στο Λεβίδι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ενόψει εκλογών (vd)!
Συγκέντρωση – συζήτηση πραγματοποίησε η Νεολαία Λεβιδίου «Γέφυρα στο μέλλον», με στόχο να αναφερθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της τοπικής κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
«Ξεκινάει μια άλλη στιγμή για το Λεβίδι» δηλώνουν οι νέοι, « καθώς η νέα γενιά αποφάσισε να πάρει στα χέρια της τα νήματα, θέλοντας να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση». Όπως μας ενημέρωσαν, στόχος των διεργασιών αυτών, είναι να τεθούν επί τάπητος τα καίρια προβλήματα, προσδοκώντας στην άμεση λύση τους με τη βοήθεια των αρμόδιων φορέων.
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του μουσείου Παπαναστασίου, όπου και έλαβε χώρα η συζήτηση, έγινε λόγος για ζητήματα όπως: η γεωργική ανάπτυξη, η ύδρευση και αποχέτευση της περιοχής, η δημιουργία ιατρείου, η αξιοποίηση των αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων, τα ανταποδοτικά τέλη και τα κονδύλια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το Μουσείο Παπαναστασίου, που χαρακτήρισαν διαμάντι της περιοχής, που όμως δεν τυγχάνει της απαραίτητης προβολής…
Τέλος, τονίστηκε πως η κίνηση, πρόκειται για μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση, και πως οι νέοι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν σε κάποια παράταξη, αν και υπάρχει ακόμα και η σκέψη για ανεξάρτητη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές.
Στο βίντεο μιλούν ο Γιάννης Κουμαρέλας, κάτοικος και πρώην αντιδήμαρχος Λεβιδίου, ο κ. Παπαναστασίου καθώς και ο εκπρόσωπος των νέων, Φίλιππος Γκιντώνης.
Π.Α.
 

8 σχόλια

  • Ελπίνα Χατζηεμμανουήλ, Λιέγη
    Ελπίνα Χατζηεμμανουήλ, Λιέγη Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή δύναμη, κουράγιο και μακριά από κόμματα!!! Γκρινιάρηδες θα υπάρχουν πάντα, γερά στομάχια να έχετε (και ωτοασπίδες). Όσο για τις κριτικές, όσοι τις κάνουν καλοπροαίρετα, φαντάζομαι πως είναι ευπρόσδεκτοι ν'ανασκουμπωθούν και να συμμετέχουν.
    Μακάρι να πάτε καλά, να μην το βάλετε κάτω ΠΟΤΕ και να γίνετε παράδειγμα και για πολλά ακόμα παιδιά - μικρότερα και...μεγαλύτερα. Καλή επιτυχία!

  • Τσιαμούλος Νίκος
    Τσιαμούλος Νίκος Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν η προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα γεννιέται από νέους ανθρώπους, ξεπερνά ιδεοληψίες και κομματικές προκαταλήψεις και εμπνέεται από την αγάπη για τον τόπο μας, τότε δημιουργεί τις πιο σημαντικές προοπτικές επιτυχίας. Καλή δύναμη!

  • Παναγιώτης Σ. Παπαχρόνης
    Παναγιώτης Σ. Παπαχρόνης Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τις προάλλες εξέφρασα και στα ίδια ,χαίρομαι ιδιαίτερα που και τα νέα παιδιά του Λεβιδίου αποφάσισαν πλέον να ενωθούν για τον τόπο τους και ακολούθησαν το παράδειγμά μας.... Εμείς , και εγώ προσωπικά , όπως ήδη ξέρουν ,από την πλευρά μας είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια !!μπράβο παιδιά

    Παναγιώτης Παπαχρόνης,
    Βλαχέρνα .

  • Βασιλωττου Ελενη
    Βασιλωττου Ελενη Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο παιδια συγχαρητηρια γι αυτο το δυσκολο εργο που ξεκινησατε...!!!!Φιλεππε μου σε γνωριζω απο πολυ μικρο οπως και τα περισσοτερα παιδια και ξερω πολυ καλα την αγαπη που τρεφεται για τον τοπο σας προσπαθηστε για το καλυτερο μπορειτε ...!!!!Σαν μια γροφια και οσο για τα "ΚΑΠΗ" καπου χρειαζονται και αυτα να ειστε δυνατοι...!!!!Αγαπαμε Λεβιδι...!!!!

  • Φίλιππος
    Φίλιππος Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν καθε αλλο παρα συνάντηση ΚΑΠΗ. Κι ο κύριος "αυτοδιοικητικος" θα μπορούσε να έρθει στην επομενη συνάντηση μας να το διαπιστώσει ο ίδιος. Ειμαστε ανοιχτοί στον κοσμο να συζητησουμε. Μόνοι μας με την απειρία μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Επιδιώκουμε την πραγματοποίηση του ονείρου μας μεσα απο την στήριξη ολων. Θέτουμε εμεις τους στόχους και αξιοποιούμε την πείρα και την εμπειρία αυτών που αποκαλούνται απο εσάς ΚΑΠΗ. Σας περιμένουμε την επομενη φορά, λοιπόν, κι ας ανήκετε στα ΚΑΠΗ. ;) :)

  • Αυτοδιοικητικός
    Αυτοδιοικητικός Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Περισσότερο συνάντηση ΚΑΠΗ θυμιζεί.....Οι ίδιοι που πρωταγωνιστούσαν επί σειρά ετών στη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου.

  • Θοδωρής Πλέσσ.
    Θοδωρής Πλέσσ. Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά συγχαρητήρια...

  • Δ. Μπερτζ.
    Δ. Μπερτζ. Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο, να ειναι μια ακομα ακρη του νηματος!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...