Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά»

«Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά»
Εμπλεκόμενη πρώτη φορά με το γίγνεσθαι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά για πολλοστή με τα κοινά (βλ. Βιογραφικό Σημείωμα), μου δόθηκε η ευκαιρία τους τελευταίους μήνες, μέσα από την γνωριμία μου και την δράση μου μαζί σας, να Συν Δημιουργήσουμε εκπλήσσοντας ευχάριστα . Δεδομένου ότι η κοινωνική συνοχή διαρρηγνύεται και τα δικαιώματά μας καθημερινά καταργούνται, είναι σημαντικό να μπορούμε να εκφραζόμαστε μέσα από κοινωνικές ομάδες που μας δίνουν την Ελευθερία του Λόγου και έχουν τις βάσεις να μας κινητοποιήσουν. Έχουν τις βάσεις που θα δημιουργήσουν μελλοντικές προοπτικές σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερα στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενόψει των επερχόμενων εκλογών , κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό (και πρωτοπόρο ταυτόχρονα) να απαλλαγούμε από τις κομματικές ταυτότητες (όχι ιδεολογικές), τα πελατειακά συστήματα (που εκβιάζουν ή τάζουν), την απογοήτευση και την αποθάρρυνση (που μας απομακρύνει από την κάλπη), αλλά κυρίως από τον τρόπο που έχουμε «εκπαιδευθεί» για να ψηφίζουμε μέχρι σήμερα. Ο λόγος σαφής και απλός: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Ιδιαίτερα η νέα γενιά (την οποία και εκπροσωπώ μέσα σε αυτό το ψηφοδέλτιο) ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΩΡΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ» ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Μπορεί να κατοικώ στην Αθήνα, αλλά κατάγομαι από τον Πλάτανο Κυνουρίας και σίγουρα κάποιοι θα μου το προσάψουν ως μειονέκτημα, όμως η τεχνογνωσία, η κοινωνική δράση, η επαγγελματική ταυτότητα, η πνευματική περιουσία , η πολύ συχνή παρουσία και η αγάπη μου για τον τόπο, αποτελούν ικανά εφόδια για να μπορέσω να προσφέρω σ αυτόν.
Μπορεί να κατοικώ στην Αθήνα, αλλά η ψυχή και το μυαλό μου βρίσκονται πάντα στον Πλάτανο. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας των θητειών του ως Κοινοτάρχη, του θείου μου Γιώργη Λάτση, που με όρεξη και όραμα, Δημιούργησε, σε ένα μικρό χωριό σαν τον Πλάτανο κι έφτασε την φήμη του σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, ακόμη κι έξω από τα σύνορα αυτής. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας και συμμέτοχος σε μια δυναμική διαδικασία χρόνων, που έγινε με αυτοθυσία, μεράκι, ενδιαφέρον, αλληλεγγύη, χαρά και πολύ φαντασία. Άρα έχω πεισθεί ότι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Σ αυτή την βάση, πιστεύω ότι οι σωστοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν και την διαφορά στον Δήμο Μας. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχει πολύ μεγάλες ελλείψεις ιδιαίτερα στους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής και της Τουριστικής Ανάπτυξης (και σε πολλούς άλλους), αλλά ταυτόχρονα και πολλά πλεονεκτήματα ανεκμετάλλευτα.
Οι Προγραμματικές Προτάσεις της «Κυνουρίας Γη» έχουν διαμορφωθεί καταρχήν με την συμμετοχή σας και βέβαια με κατεύθυνση και επίκεντρο ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ και τελικά την σωστή διαχείριση και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γιοβάς και όλοι εμείς που απαρτίζουμε το ψηφοδέλτιο, είμαστε «Άνθρωποι της Διπλανής Πόρτας», που μπορούμε να αφουγκραστούμε τις αγωνίες σας, τον θυμό σας, την ανάγκη σας να φανεί μία προοπτική στον ορίζοντα που δεν θα κρύβει πίσω της καμία δυσάρεστη έκπληξη.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
Με Τιμή
Λάτση Χ.
Το Βιογραφικό μου Σημείωμα διατίθεται στην ιστοσελίδα: http://kynouriasgi.blogspot.gr/2014/04/blog-post_22.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...