Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε καταστήματα, ΚΑΠΗ και Πανόραμα την Παρασκευή ο Τσιαμούλος

Σε καταστήματα, ΚΑΠΗ και Πανόραμα την Παρασκευή ο Τσιαμούλος
Την Παρασκευή 02/05, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσκεψη σε καταστήματα της πόλης προκειμένου να συζητήσει με ιδιοκτήτες και καταναλωτές περί των προβλημάτων του κλάδου την τρέχουσα περίοδο.
Εν συνεχεία, θα επισκεφτεί το ΚΑΠΗ Τρίπολης όπου θα συμμετέχει σε συζήτηση με τα μέλη και τους εργαζόμενους σχετική με τις ανάγκες και το πρόγραμμα της λειτουργίας του.
Το απόγευμα θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Αρκαδικού Πανοράματος, της μεγάλης έκθεσης που ανοίγει από αύριο τις πόρτες τις στο κοινό με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ως εξής:
09:00-14:00 Καταστήματα – ΚΑΠΗ
19:00-20:30 Εγκαίνια «Αρκαδικό Πανόραμα» 

1 σχόλιο

  • μανατζερ
    μανατζερ Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μασάω. Έχω επίσης άποψη για τα πάντα, έχω μάνα γιατρό του ΕΣΥ, που λατρεύει το φακελάκι (και λειτουργεί και ως ταμείο ανεργίας μου), έχω πατέρα χαρτόμουτρο/δικηγόρο/παπατζή, έχω ξάδερφο μαλάκα, δεν μου λείπει τίποτα. Καριέρα μόνο δεν έχω, αλλά, αν με ψηφισετε, θα αποχτήσω κι απ’ αυτό. Οπότε στηρίξτε με, αν έχετε την καλοσύνη. Μόνο όφελος θα έχετε. (Ή εγώ θα έχω; Το ίδιο είναι, αφού είμαστε πια ένα σώμα μια ψυχή!) ! Μη ρωτάτε πού ζω. Ζω ανάμεσά σας.............

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...