Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Πανόραμα ο Ν. Τσιαμούλος – Προτεραιότητα η συστηματική προώθηση τοπικών αγροτικών προϊόντων και η δημιουργία brand name!

Στο Πανόραμα ο Ν. Τσιαμούλος – Προτεραιότητα η συστηματική προώθηση τοπικών αγροτικών προϊόντων και η δημιουργία brand name!
Χθες στις 2/5/2014 και ημέρα Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Αρκαδικού πανοράματος.
Το Αρκαδικό Πανόραμα για 8η συνεχή χρονιά αποτελεί ένα επιτυχημένο θεσμό που καθιερώθηκε στη συνείδηση των Αρκάδων και είναι ένα ζωτικής σημασίας οικονομικό γεγονός για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του πρωτογενή τομέα της περιοχής.
Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δράσεις όπως το αρκαδικό πανόραμα αποτελούν βασικούς άξονες της παράταξης Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα, που επιδιώκει να συνεχίσει και να ενδυναμώσει την ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη του δήμου μας.
Ο Νίκος Τσιαμούλος αντάλλαξε γόνιμες απόψεις με όλους τους εμπλεκομένους φορείς και συζήτησε μαζί τους το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε μια δύσκολη στιγμή οικονομικής ύφεσης. Για την διαμόρφωση της οικονομικής αναζωογόνησης της περιοχής τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου πλαισίου ανάπτυξης. Για παράδειγμα η συστηματική προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων και η δημιουργία brand name για αυτά, αποτελεί προγραμματική δέσμευση της παράταξης Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα.
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...