Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δημήτρης Παυλής κοντά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική

Ο Δημήτρης Παυλής κοντά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική
Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής την Παρασκευή 3 Μάη συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, επισκέφθηκε τις πρωινές ώρες το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με το ιατρικό προσωπικο καθώς και με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Στις συζητήσεις που έγιναν εντοπιστήκαν και καταγράφηκαν οι δυσλειτουργίες του νοσηλευτικού ιδρύματος και γενικότερα του συστήματος υγείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρόνη, με τον οποίο έγινε μια ουσιαστική κουβέντα για τα προβλήματα του ιδρύματος. Αμέσως μετά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, όπου συζήτησε με τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος το βαθμό ετοιμότητας του σώματος εν’ όψει της αντιπυρικής περιόδου.                                                                            
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μορια» κ. Δημήτρης Παυλής, την Κυριακή 4 Μάη 2014 στα πλαίσια του προεκλογικού του προγράμματος, τις πρωινές ώρες θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις, στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου στη μνήμη του Θ. Κολοκοτρώνη.
Τις απογευματινές ώρες ο κος Δημήτρης Παυλής θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες της Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου.
Από το Γραφείο Τύπου
«Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά»                                                                     

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...