Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για ακόμη μια φορά - Ο Γιάννης Σμυρνιώτης κοντά στους παραγωγούς της λαϊκής στην πλατεία Βαλτετσίου

Για ακόμη μια φορά - Ο Γιάννης Σμυρνιώτης κοντά στους παραγωγούς της λαϊκής στην πλατεία Βαλτετσίου
Στην Λαϊκή Αγορά της πλατείας Βαλτετσίου βρέθηκε ξανά ο Γιάννης Σμυρνιώτης , αυτή τη φορά στο πλαίσιο της περιοδείας του.
Οι κάτοικοι και επαγγελματίες για μια ακόμη φορά τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θερμά και συζήτησαν μαζί του.
Δεν παρέλειψαν μάλιστα οι επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Γιάννη Σμυρνιώτη για τον Κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών της πόλης ο οποίος κατά την ομολογία τους καθορίζει όλα όσα απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης παραμένει σταθερός στην πορεία του. Είναι και θα είναι πάντα κοντά στους αγρότες και τους παραγωγούς κάτι το οποίο έχει αποδείξει με τη σύσταση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και με την συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις τους που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης έχει και πρόγραμμα και όραμα για την στήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και για τον λόγο αυτό συνέστησε άμεσα το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης (το οποίο στελεχώθηκε από τους 4 Γεωτεχνικούς  που υπηρετούσαν σε Καποδιστριακούς Δήμους)  προκειμένου να αναλάβει τις πάρα πολλές αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν στους Καλλικρατικούς Δήμους αλλά και για να ανταποκριθεί σε επείγοντα θέματα.
Παράλληλα ο Γιάννης Σμυρνιώτης υλοποίησε στο πρόγραμμα του  μια σειρά  σημαντικών δράσεων και δραστηριοτήτων για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης θα συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή. Ο πρωτογενής τομέας θα έχει πάντα την αμέριστη στήριξη του.
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...