Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: «Η Τρίπολη σήμερα άλλαξε σελίδα» - Τι μήνυμα έστειλε στο Σμυρνιώτη (vd)

Παυλής: «Η Τρίπολη σήμερα άλλαξε σελίδα» - Τι μήνυμα έστειλε στο Σμυρνιώτη (vd)
Κοσμοσυρροή στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης επικράτησε λίγο πριν τις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα όταν πήγε στο εκλογικό του κέντρο ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής για να κάνει δηλώσεις και να δεχθεί τα συγχαρητήρια!
Στις πρώτες δηλώσεις είπε ότι «η Τρίπολη σήμερα άλλαξε σελίδα. Σας το είχαμε υποσχεθεί και το κάναμε πράξη. Η ανατροπή που ήθελαν οι πολίτες έγινε.
Αυτή είναι μία ανατροπή δημιουργίας, διαφάνειας και ισοτιμίας. Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της Αρκαδικής πρωτεύουσας, θέλω να σας πω ότι αυτή τη νίκη είναι μεγάλη αλλά δεν έχει νικητές και ηττημένους. Κοιτάμε μπροστά, θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί μας. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ότι είναι μεγάλα. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης του δήμου και να οδηγήσουμε αυτό τον τρόπο ψηλά, εκεί που του αξίζει.
Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, για τη στήριξη στο συνδυασμό Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά.
Από αύριο γράφουμε τη δική μας ιστορία στο Δήμο Τρίπολη. Είναι νίκη των πολιτών και της κοινωνίας. Ήρθαμε στο δήμο για αν ενώσουμε δυνάμεις για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στο χείλη όλων των περήφανων δημοτών.
Από αύριο κιόλας θα πιάσουμε δουλειά. Έχω πλήρη συναίσθηση του μεγάλου βάρους που αναλαμβάνω. Αυτό το ταξίδι ήταν όμορφη και το απολαύσαμε όλοι μαζί. Αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από αύριο κάνουμε όλοι μια καινούργια αρχή.
Απευθύνω προσκλητήριο προς την πλευρά του κ. Σμυρνιώτη να συνεργαστούμε και να τον ενημερώσω ότι μέχρι την ημέρα που θα παραλάβουμε πρέπει να λειτουργήσει ως τζέντλεμαν, δεύτερες σκέψεις δεν χωρούν, τους είχαμε προειδοποιήσει.
Ευχαριστώ και τη γυναίκα μου για την ανοχή της και τα παιδιά μου. Θα ήταν λάθος μου να ξεχάσω δύο συνεργάτες μου που δεν με εγκατέλειψαν ποτέ, ο Πάρης ο Ορφανός και η Θεοδώρα Γκικοπούλου. χωρίς αυτούς ίσως να μην είμαστε εδώ και τους αξίζει χειροκρότημα.»

10 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταλυτική η παρουσία και ο ρόλος Βόσνου, στο πεζοδρόμιο του εκλογικού κεντρου του Δημήτρη Παυλή. Ενημέρωσε και διαχειρίστικε την αγωνία και το άγχος των συγκεντρωμένων φίλων του Συνδυασμού τις τελευταίες ώρες της αναμονής, πριν την οριστικοποίηση των νικηφόρων αποτελεσμάτων..... ΜΠΡΑΒΟ για άλλη μια φορά στον ΒΟΣΝΟ

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας άφησε ο δήμαρχος να πεθάνουμε από τα σκουπίδια. Δουλειά του δήμου είναι να συλλέγει τα σκουπίδια με τα απορριμματοφόρα και δουλειά της Περιφέρειας είναι να του λέει που θα τα πάει.
    Με κλειστές τις χωματερές, θέλατε να περιφέρουν τα σκουπιδιάρικα τη συγκομιδή τους βόλτα?
    Ας αποδίδουμε σε καθένα τις ευθύνες του. Ο σουπερ περιφερειάρχης μας όμως βγήκε αλλώβητος από τα σκουπίδια και επανεξελέγη.
    Αυτά όσον αφορα τη μνήμη του τόπου μας.

  • kanenas
    kanenas Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    kala ola auta p lete...alla gia peite mas ti ekane k o proin dimarxos?p mas afise 2 mines n pethanoume ap t skoupida?

  • Μαρια
    Μαρια Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 13:13
    ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .ΜΠΡΑΒΟ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι ο Παυλής έφερε τον Μπάκο και τον Καυμενάκη,δεν τρέχει τίποτα ε?Αν δεν αποτύγχανε η πρσπάθεια με τον Παναρκαδικό κι έμενε στα ίδια,τι θα γινόταν?Θα ανέβαινε ο Παναρκαδικός?Πάλι στα ίδια.άρα πάτσι.....71

  • καληνυχτα
    καληνυχτα Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    orion Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 10:53
    'ετσι πέσταααααααα !

  • orion
    orion Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωην αντιδήμαρχος και πολλάκις εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος χωρίς αγώνα αλλά με μεγάλο πάντα αριθμό σταυρών !!!!!!!!Ζητά εργασία μερικής ή πλήρους απασχόλησης ...

  • Υπέροχα
    Υπέροχα Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 07:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά τη χρεωκοπία του Παναρκαδικού έρχεται και η χρεωκοπία του Δήμου Τρίπολης. Όρμα τους κύριε Παυλή!! Μην υπολογίζεις τίποτα! Αφού τα πρόβατα σε ψήφισαν μην τους λυπάσαι!

  • v
    v Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 05:46 Σύνδεσμος σχολίου

    asteioi apla!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 05:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο παυλης δεν ειχε το βοσνο υποψηφιο.... ο σμυρνιωτης θα ξαναεβγαινε δημαρχος... παλι ο βοσνος εβγαλε το φιδι απο την τρθπα... και αυτα που λεβ δεν ειναι προσωπιλη μου αποψη.... αλλα ακουγονταν εντονα κατα την αναμονη των αποτελεσματων....οχι βεβαια οτι δεν συμφωνω..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...