Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το νέο δημοτικό συμβούλιο στη Νότια Κυνουρία από την 1η Σεπτεμβρίου

Το νέο δημοτικό συμβούλιο στη Νότια Κυνουρία από την 1η Σεπτεμβρίου
Από 13 δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Όραμα-Γνώση-Πρόοδος" του νεοεκλεγέντα δημάρχου, Χαράλαμπου Λυσίκατου, θα αποτελείται το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ενώ το υπόλοιπο συμβούλιο συμπληρώνουν 7 σύμβουλοι από τον συνδυασμό "Συμπολιτεία", μαζί με τον επικεφαλής Γιάννη Μαρνέρη, καθώς και ο επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού "Ο Άλλος Δρόμος" Γιώργος Ψαρολόγος.

Ειδικότερα, στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Νότιας Κυνουρίας από το συνδυασμό "Όραμα-Γνώση-Πρόοδος" εξελέγησαν:
Aπό την εκλογική περιφέρεια Λεωνιδίου οι Μάνος Ηλίας, Διαμαντής Κωνσταντίνος,Τρούμπας Δημήτριος, Ευσταθίου Θεόδωρος, Ξερακιάς Χρήστος, Πήλιουρας Ηλίας, Καρδάσης Δημήτριος, Ρεντούλης Κωνσταντίνος, ενώ η ένατη θέση θα προκύψει μετά από κλήρωση μεταξύ της Παπαβασιλείου Μαρίας και του Κολινιώτη Δημητρίου που ισοψήφησαν.
Από την εκλογική περιφέρεια Τυρού εκλέγονται οι Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Τριανταφύλλου Ιωάννης και Ντουζένη Μαρία, και από την εκλογική περιφέρεια Κοσμά ο Τζοβάνης Δημήτριος.
Από την "Συμπολιτεία" εξελέγησαν από την εκλογική περιφέρεια Λεωνιδίου οι Αθανασόπουλος Δημήτριος, Δανεσής Θεόδωρος, Μάρκος Νικόλαος, Ξερακιάς Παναγιώτης και από τον Τυρό οι Τσουκάτος Αντώνιος και Τράκα Αγγελική.
Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα δημοτική Αρχή θα αναλάβει τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τις προηγούμενες φορές αναλάμβανε την 1η Ιανουαρίου και η θητεία της θα ολοκληρωθεί σε 5 χρόνια, δηλαδή στις 31 Αυγούστου 2019.
Πηγή - www.leonidion.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...