Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμία ανησυχία στην «παράταξη Παυλή» για τις ενστάσεις – Ετοιμάζονται να αναλάβουν διοίκηση το Σεπτέμβριο!

Καμία ανησυχία στην «παράταξη Παυλή» για τις ενστάσεις – Ετοιμάζονται να αναλάβουν διοίκηση το Σεπτέμβριο!
Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά», σε πολύ ευχάριστο κλίμα, έγινε το βράδυ της Δευτέρας, μία μέρα μετά τη νίκη του Δημήτρη Παυλή, στις δημοτικές εκλογές.
Στη συνάντηση ήταν παρόντα πάνω από 250 άτομα (υποψήφιοι και φίλοι της παράταξης) στα οποία μίλησαν ο νέος Δήμαρχος της Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Ο Δ. Παυλής είπε ξεκάθαρα ότι όλα τα μέλη της παράταξης πρέπει να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους ψήφισε και ότι οι εκλογές πέρασαν, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία διαχωριστική γραμμή στους δημότες.
Είπε ότι το ίδιο πρέπει να αντιμετωπίζονται κι αυτοί που ψήφισαν την παράταξη κι εκείνοι που δεν ψήφισαν.
Ο νέος Δήμαρχος είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι των πανηγυρισμών, ότι τώρα αρχίζει δουλειά και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί «παραγοντισμούς» από κανέναν.
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, τονίστηκε ότι πρέπει να ξεκινήσει μία καταγραφή προβλημάτων και μία ευρύτερη προετοιμασία για να είναι όλοι έτοιμοι προκειμένου να αναλάβουν τη δημοτική αρχή από τη 1η Σεπτεμβρίου του 2014.
Σε κάθε περίπτωση, στην παράταξη Παυλή δεν ανησυχούν για τις ενστάσεις που λέει ότι θα καταθέσει ο απερχόμενος Δήμαρχος για το εκλογικό αποτέλεσμα. υποστηρίζουν ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και μάλιστα τονίστηκε στη χθεσινή συνάντηση ότι τα περισσότερα άκυρα που βρέθηκαν στις κάλπες είναι του «συνδυασμού Παυλή»!
Τέλος, στην «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» εκφράζουν τη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δύο 24ωρα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεν έχει κάνει καν ένα τηλέφωνο για να τους συγχαρεί για τη νίκη, λέγοντας ότι αντίθετα το 2010 ο Παυλής είχε πάει το ίδιο βράδυ στο εκλογικό κέντρο της «Νέας Τρίπολης» για να εκφράσει από κοντά τα συγχαρητήριά του και να ευχηθεί καλή θητεία στον Σμυρνιώτη που είχε κερδίσει τότε τις εκλογές. 

9 σχόλια

  • Βαγγέλης
    Βαγγέλης Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Σμυρνιώτη πρέπει να καταλάβετε και να εμπεδώσετε οτι χάσατε τις εκλογές. Το γιατί να το αναζητήσετε στη συμπεριφορά σας και αυτή κάποιων αντιδημάρχων σας. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ.

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    χ Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 14:18
    τι ακριβως εγραφαν τα φυλαδια? μπορειτε να μας πειτε ?

  • μαρια
    μαρια Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ειρωνιες να λυπουν.....αλλα ειστε για λυπηση.....κ φυσικα ψευτες οπως κ ο ψευτοδημαρχακος που θα πρεπε να ντρέπεται! !!!! Στα επομενα πεντε χρονια θα φανει η δουλειά της παραταξης παυλη...αφηστε τις ειρωνιες κ προσπαθήστε για το καλο της πολης ............μην καθοδηγηστε απο αλλους.....κ πανω απο ολα μην λετε συκοφαντιες!!!!!!!!!

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Γύρισε πίσω, γιατι ξέχασες πολλά.

  • χ
    χ Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    συγχαρητηρια κυριε παυλη για τη νικη σας πανω απο ολα ηταν δικαιη.....ειρωνια φυσικα...θα επρεπε να ντρεπεστε....η δημαρχεια δεν αντιστοιχει σε ανθρωπους βιαιους....πως φανηκε οτι φοβηθηκατε για αλλη μια φορα την ηττα σας ...μοιραζατε φυλαδια που προσεβαλαν την παραταξη του κυριου σμυρνιωτη...αν δε φοβοσασταν κατι γιατι το κανατε αυτο; μπραβο κυριε παυλη ειστε ενας αξιος δημαρχος! για το μονο που λυπαμαι ειναι γιατι την Τριπολη γιατι με τον Σμυρνιωτη δημαρχο θα βλεπαμε ΕΡΓΑ και θα ειχαμε μια χρυση 5ετια !

  • D
    D Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΠΙΠΕΔΟ..................ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

  • χιχιχι
    χιχιχι Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδια πολυ ζουμι τους εχει παει,εσεις περιμενετε για συγχαρητηρια?

  • ντινα
    ντινα Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι στό καλό!!Τόσο πολύ τσούζει?

  • χ
    χ Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ακόμα τσούζει....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...