Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μπούρας στη Μεγαλόπολη; Θα ζητήσει έλεγχο στα ψηφοδέλτια;

Θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μπούρας στη Μεγαλόπολη; Θα ζητήσει έλεγχο στα ψηφοδέλτια;
Βρισκόμαστε στην δεύτερη ημέρα από την λήξη του Β΄γύρου των Δημοτικών εκλογών στην Μεγαλόπολη και σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών η τελική διαφορά μεταξύ του Διονύση Παπαδόπουλου και του Παναγιώτη Μπούρα είναι 15 ψήφοι.


Το βράδυ της Κυριακής είχαμε δήλωση για το αποτέλεσμα μόνο από τον νικητή των εκλογών κ. Παπαδόπουλο, ενώ ο κ. Μπούρας είπε λίγα λόγια σε όσους βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο και δεν έκανε καμία δήλωση.Συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει με την κατάληξη του αποτελέσματος κάποια δήλωση, κάποια επικοινωνία μεταξύ των υποψηφίων. Το έχουμε δει σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, το έχουμε δει σε όλες τις μεγάλες μάχες. Στην Τρίπολη για παράδειγμα ο κ. Σμυρνιώτης παρόλο που έχασε  και αυτός για ελάχιστους ψήφους,  βγήκε και έκανε δηλώσεις. Την Α΄Κυριακή στην Μεγαλόπολη ο κ. Γεωργακόπουλος  που ήρθε τρίτος βγήκε και έκανε δηλώσεις . Στις προηγούμενες εκλογές επίσης ο κ. Φουσέκης είχε πάει ο ίδιος στο εκλογικό κέντρο του  τότε νικητή  κ. Μπούρα και τον είχε συγχαρεί προσωπικά.  Προχθές δυστυχώς στην Μεγαλόπολη δεν είχαμε κάτι ανάλογο.

Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή καμία επικοινωνία μεταξύ των 2 υποψηφίων. Χθες Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη του συνδυασμού του κ. Μπούρα και από τις λίγες πληροφορίες που έχουν έρθει στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο συνδυασμός του Παναγιώτη Μπούρα  να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών που θα ανακοινώσει το Πρωτοδικείο και να προχωρήσει σε ενστάσεις και επανέλεγχο όλων των ψηφοδελτίων.

Μάλιστα ακούγονται ήδη πολλά άτομα μέσα από τον συνδυασμό, που υποστηρίζουν  ότι ενδεχομένως το αποτέλεσμα στην Μεγαλόπολη να μην βγάζει Δήμαρχο τον Διονύση Παπαδόπουλο αλλά τον Παναγιώτη Μπούρα !!

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε όλοι μας την μικρή διαφορά ψήφων έχουμε καταλάβει ότι θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα στα δικαστήρια.


Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το θρίλερ που παίχτηκε το βράδυ της Κυριακής θα συνεχιστεί και ίσως τραβήξει και πολύ.

Όπως σας είπα ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση από την Δημοκρατική Συνεργασία, το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα αναμένει την επίσημη αντίδραση από την πλευρά του κ. Μπούρα την οποία αμέσως θα δημοσιεύσει.

Πηγή - www.kafeneio-megalopolis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...