Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγχαρητήρια από τη Γιαννούλη στο νέο Δήμαρχο Τρίπολης!

Συγχαρητήρια από τη Γιαννούλη στο νέο Δήμαρχο Τρίπολης!

Ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνίας Γιαννούλη αναφέρει: «Εκ μέρους της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία»  θέλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον νεοκλεγέντα δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Να ευχηθώ παράλληλα η νέα δημοτική αρχή να επιτύχει τους στόχους της και να υλοποιήσει το όραμά της για το καλό του Καλλικρατικού δήμου Τρίπολης και των συμπατριωτών μας.

Εμείς ως παράταξη θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τι που θα έχει ως σκοπό την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων της πόλης και των χωριών του δήμου και θα ψηφίζουμε με κυρίαρχο κριτήριο πάντα το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Σε κάθε τι που θα αντίκειται στην εξυπηρέτηση των πολλών και θα στοχεύει στο ρουσφέτι και στην εξόφληση προεκλογικών γραμματίων θα μας βρουν απέναντί τους.

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» μένει σταθερή στις δημοκρατικές διαδικασίες, στο διάλογο και στη συμμετοχή των πολιτών σε όσα λαμβάνουν χώρα στο δήμο.

Ζητάμε λοιπόν από τη νέα δημοτική αρχή να έχει ανοιχτές τις πόρτες του δήμου για όλους και όχι για τους λίγους και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για διαφάνεια, ισοτιμία και δημιουργία.

Εκ μέρους της Μαντινειακής Συμπολιτείας

Αντωνία Γιαννούλη»

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...