Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προχωρά ο έλεγχος των ψηφοδελτίων στη Μεγαλόπολη!

Προχωρά ο έλεγχος των ψηφοδελτίων στη Μεγαλόπολη!
Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες που έχει το Καφενείο της Μεγαλόπολης, έχει ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων των συνδυασμών του Παναγιώτη Μπούρα και του Διονύση Παπαδόπουλου, για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαφορά ψήφων που έβγαλε Δήμαρχο τον Διονύση Παπαδόπουλο ήταν 15 ψήφοι. Στην Τρίπολη λοιπόν μέχρι χθες το βράδυ είχαν ελεγχθεί ολόκληρη η ενότητα Γόρτυνος και 4 τμήματα της πόλης της Μεγαλόπολης και δεν έχει προκύψει καμία αλλαγή.

Στην νέα αυτή καταμέτρηση όμως μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά βρίσκονται κάποια ψηφοδέλτια που αναγράφουν πάνω διάφορα αστεία η πολύ σοβαρά πράγματα. Υπάρχουν πολίτες που αναφέρουν ότι δεν ψηφίζουν κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο γιατί δεν τους έδωσε χρήματα!

Υπάρχουν επίσης ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών. Τέλος λόγω του ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή , κάποιοι περνάνε τα ψηφοδέλτια σχεδόν από μικροσκόπιο στην προσπάθεια τους να  τα βγάλουν άκυρα , μήπως και αλλάξει κάτι στην διαφορά.

Νεότερα για το αποτέλεσμα που βγάλει αυτός ο έλεγχος θα σας παρουσιάσουμε αμέσως μόλις ολοκληρωθεί.

Να σημειώσουμε πάλι ότι έχουν περάσει 7 ημέρες από τις εκλογές και δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή δήλωση η σχολιασμός από τον νυν Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα. Προφανώς θα αναμένουν όλοι στον συνδυασμό του να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και μετά να μιλήσουν.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...