Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ευχαριστήριο του Σταύρου Κουκάκη

Το ευχαριστήριο του Σταύρου Κουκάκη

Σε γραπτό μήνυμά του προς τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Τρίπολης, ο τέως Αντιδήμαρχος Σταύρος Κουκάκης αναφέρει: ««Συνδημότισσες, συνδημότες

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξατε και πάλι στο πρόσωπό μου στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές με την ψήφο σας.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και η ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια μου αυτά τα χρόνια, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο και τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου, αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, στην κοινή μας προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο.

Η δική σας στήριξη ήταν αυτή που έδωσε τη δυνατότητα  να θεμελιώσουμε  πάνω σε ισχυρές βάσεις τον Καλλικρατικό Δήμο Τρίπολης και δική μας υποχρέωση παραμένει η καθημερινή παρουσία δίπλα σας σε μια διαρκή προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου και της Κοινωνίας μας.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να σας υποσχεθώ πώς μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής θα συνεχίσω να εργάζομαι αδιάλειπτα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή του Καλλικρατικού Δήμου, στην προσπάθεια μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για το ταξίδι που ζήσαμε σε αυτή την δημοτική θητεία.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό

Σταύρος Κουκάκης

Τέως Αντιδήμαρχος Τρίπολης»

12 σχόλια

  • Δε βρεχει-μας φτυνουν
    Δε βρεχει-μας φτυνουν Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 07:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατερίνα & Σωτήρη ,δεν χρειάζεται να εχει κάποιος μεγαλο σόι για να πάρει ψήφους.Μεγαλη γλώσσα χρειάζεται -ιδίως αν δεν εχει και μεγαλο σόι......Το πιασες;

  • Παύλος Κ.
    Παύλος Κ. Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 04:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως όποιος ασχολείται με τα κοινά στον τόπο μας, πρέπει να έχει γερό στομάχι για να ακούει όλα τα σχόλια αρνητικά και θετικά, κακοπροαίρετα και καλοπροαίρετα. Τον συγκεκριμένο πάντως εγώ τον θεωρώ ως έναν από τους έντιμους και μάλλον θετικά θα έβλεπα το να συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά. Καλή συνέχεια!

  • χαλακατεβακης
    χαλακατεβακης Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αν θες να το δουμε και πολιτικα το θεμα,αν ειχαν γινει όλα σωστα,δεν θα παιρναμε τον p@ulo στην Τεγεα και στα χωρια γυρω γυρω,ουτε θα εκραζαν για πραγματα που δεν εγιναν τοσοι και τοσοι.Και λεω δεν θα περναμε,γιατι και εγω τον ψηφισα,,όχι μια αλλα δυο και ειχα φιλε μου και το θαρρος και τον χρονο να κατεβω να ψηφισω.Γκεκε?

  • χαλακατεβακης
    χαλακατεβακης Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου δεν κατέβηκες να ψηφισεις ρε φιλε,τι μας ζαλιζεις?Αφου αναγνωρίζεις εργο,επρεπε να κατεβεις να στηρίξεις το φιλο σου.Μαθατε ολοι να εχετε αποψη στο διαδικτυο,να σχολιαζετε από αποσταση,αλλα όταν είναι να μετατρέψετε την γνωμη σας σε δυναμη,σε ψηφο-δεν κατεβαίνετε να ψηφισετε...Αντε τωρα που χαλαω και χρονο μαζι σου

  • Σωτήρης
    Σωτήρης Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σωτήρης δεν είναι φίλος του. Προπονητή τον είχα και μπηκα να διαβάσω το ευχαριστήριο από περιέργεια και διάβασα και τα σχόλια. Ούτε καν κατέβηκα να ψηφίσω. Αλλά βλέπω έχεις προσωπικά και μπηκες για να κράξεις σε ένα ευχαριστήριο. Και ότι αποκλείεται κάποιος να τον εκτιμά, πρέπει να είναι ή φίλος ή γκόμενα ή πλαστογράφος. Και οι ψήφοι που πήρε προέρχονται από το μεγάλο του σόι ίσως.
    Μπράβο.

  • Xalakatevakis
    Xalakatevakis Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει παιδια ,με πείσατε με τα επιχειρήματα σας.....Ευχαριστούμε Αντιδημαρχε!!!!!!!Πρεπει να σε ανακηρυξουμε Άγιο !!Επειδη Η κυρα Κατερίνα σου χρωσταει ευγνωμοσύνη και ο Σωτήρης ειναι φίλος σου η εσυ με ψευδώνυμο ,αυτομάτως. Αυτο σημαίνει πως δεν έριδες ,ούτε στεναχωρησες ,ούτε παραμυθιασες κανέναν.Σημαινει πως και πληρώνεις όπου πας και δεν πας σε πανηγύρια για μασαμπουκα ,ούτε δε Χαιρετης του κουτουρου

  • Σωτήρης
    Σωτήρης Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή Xalakatevaki, εσύ μπαίνεις σε καθε τι που έχει σχέση με τον άνθρωπο και κοιτάς ποιοί τον υπερασπίζονται?
    Και το κατά είναι ότι χαιρετάει ανθρώπους που δεν ξέρει? Δηλαδή τι κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι? Και παρακολουθείς και τι τρώει και τη πίνει? Δεν ξέρω για την Κατερίνα, μπορεί να τον ξέρει, μπορεί να την έχει βοηθήσει αλλά κι εσύ τι έχεις μαζί του? ένα ευχαριστω έγραψε ο άνθρωπος.

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι γεγονός ότι τον υπερασπίζομαι. Τώρα αν ο λογος να υπερασπιζόμαστε κάποιον είναι να τον έχουμε γκόμενο, τι να πω....
    Απλά δεν είμαι αγνώμων. Βοήθησε ενώ δεν γνωριζόμασταν κι εγώ δεν είμαι αγνώμων. Είμαι μητέρα δύο παιδιών.

  • Xalakatevakis
    Xalakatevakis Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη τι Εννοεις ρε Κατερίνα;Να χαίρεταει γέρους και γριες που δεν ξέρει και να πηγαίνει να τρώει και να πίνει τζάμπα;Άντε μας ζαλισες ...Γκομενα του είσαι και τον υπερασπίζεσαι σε καθε άρθρο που εχει σχέση;

  • Papageorgopoulos
    Papageorgopoulos Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουκάκη άντε για ύπνο που κάθεσαι και στις καφετέριες της Τρίπολης και παριστάνεις το μεγαλοστέλεχος της αυτοδιοίκησης και συζητάς τί έφταιξε που έχασε αυτή η μεγάλη παράταξη του κ.Σμυρνιώτη!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκανες πολλά για την περιφέρεια σου και νομίζω ο κόσμος στο ανταπέδωσε. Να συνεχίσεις από όποιο πόστο βρίσκεσαι να προσφέρεις ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΩΣ όπως έκανες μέχρι τώρα.
    Καλή επιτυχία

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς ευχαριστουμε αντιδήμαρχε που ήσουν πάντα παρών και πρόθυμος να βοηθήσεις όπου μπορούσες. Ελπίζω να μην εγκαταλείψεις την ενασχόληση σου με τα κοινά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...