Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Τρίπολης Γ. Αδαμόπουλου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Τρίπολης Γ. Αδαμόπουλου
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος, σε μήνυμά του ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδημότες μου, που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και τον ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του Δημήτρη Παυλή Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά.


«Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τον τόπο μας, με συναισθήματα κατανόησης στα μεγάλα προβλήματα των συνδημοτών μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας η εμπιστοσύνη που μου δείξατε είναι ιδιαίτερη τιμή και κινητήριος δύναμη για σκληρή δουλειά.

Στα πέντε χρόνια της θητείας μας, από όπου και αν βρεθώ και με κάθε τρόπο, θα συμβάλω, μέρα τη μέρα, στις απαντήσεις που αναζητούμε και στις λύσεις που χρειαζόμαστε με ενωτική διάθεση προς όλους. Σταθερά σε επικοινωνία μαζί σας, θα πραγματοποιούμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε. Η διαδρομή μου εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια με τη συμμετοχή μου σε πολυπληθή σωματεία όπως το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Χειριστών έχει αποδείξει ότι πάντα είμαι στην πρώτη γραμμή να μάχομαι για αυτό που εκπροσωπώ.

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...