Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης – Τη Δευτέρα η ανακήρυξη του αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο!

Αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης – Τη Δευτέρα η ανακήρυξη του αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο!
Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται το Πρωτοδικείο να προχωρήσει στην τελική ανακήρυξη των αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.
Πριν συμβεί όμως αυτό την Παρασκευή προηγήθηκαν – όπως σας ενημέρωσε εγκαίρως το www.kalimera-arkadia.gr-δύο κληρώσεις για ισοψηφίες που υπήρξαν στα χωριά Κάψια και Σκοπή.
Τελικά, μετά από κλήρωση, στη Σκοπή εκλέχτηκε σύμβουλος της τοπικής κοινότητας ο Ευάγγελος Λιαρίκος της παράταξης Παυλή και στο Κάψια σύμβουλος της τοπικής κοινότητας εκλέχτηκε ο Χρήστος Κώτσελας της παράταξης Σμυρνιώτη.
Επίσης, την Παρασκευή προέκυψαν κάποιες αλλαγές στη σύνεθση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης. Οι δύο αλλαγές είναι:
Η παράταξη Παυλή αντί για τον Κουτσογιάννη στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, εκλέγει τον Δήμο Σωτηρόπουλο στη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου
Η παράταξη Τζιούμη, αντί για τον Οικονομόπουλο στη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου, εκλέγει τον Φαχούρι στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης.
Οσο για το ενδεχόμενο να κάνει ένσταση για το τελικό αποτέλεσμα, ο νυν Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, αυτό θα γίνει μετά την τελική ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...