Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση Μπούρα στην παράταξη Παπαδόπουλου με αφορμή τη μήνυση για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια στο Άκοβο!

Επίθεση Μπούρα στην παράταξη Παπαδόπουλου με αφορμή τη μήνυση για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια στο Άκοβο!
Το μετεκλογικό θρίλερ στο Δήμο Μεγαλόπολης συνεχίζεται, όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Μπούρας σε δήλωση του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Χαρακτηριστικά δήλωσε "υπολειπόμαστε κατά 15 ψήφους, ζητήσαμε επανέλεγχο, βρέθηκαν αρκετά στοιχεία που αφορούν και άλλα τοπικά διαμερίσματα, τα αξιολόγησαν οι νομικοί μας και έχουν καταθέσει ένσταση. Η αμετροέπεια που διέπει την άλλη παράταξη είναι μεγάλη, δε μιλάμε μόνο για την περίπτωση του Ακόβου, μιλάμε και για την τοπική κοινότητα Κουρουνιού, όπου διεκδικούμε συνολικά 108 ψηφοδέλτια της άλλης παράταξης, τα οποία για τους νομικούς μας είναι άκυρα".

Επιπλέον δήλωσε ότι "υπάρχουν και 10 ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας που ενώ έχουν ακυρωθεί, για μας είναι έγκυρα".

Όσον αφορά την μήνυση που κατέθεσε η παράταξη του Δ. Παπαδόπουλου για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια του Ακόβου ο Παναγιώτης Μπούρας είπε ότι "η λειτουργία της άλλης παράταξης είναι μόνο πολωτική και πιστεύω ότι με τον τρόπο που χειρίζονται το όλο θέμα γίνεται το αίσχος, αισχρότερο"!

Τέλος τόνισε ότι "θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη που θα κρίνει την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων", "η αναζήτηση ευθυνών σε άλλους και λαθεμένη είναι και άδικη, έχουν ακουστεί διάφορες εκδοχές που προσβάλλουν όλους μας, παλιούς και νέους".

Σχετικά με τη συνάντηση των δυο τους με στόχο τη συζήτηση - ενημέρωση για θέματα που αφορούν στο Δήμο ο Παναγιώτης Μπούρας είναι δεκτικός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...