Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ο Σαμαράς επιλέγοντας τον Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη βάζει οριστικό τέλος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας»!

«Ο Σαμαράς επιλέγοντας τον Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη βάζει οριστικό τέλος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας»!
Με τίτλο «Η Νέα Δημοκρατία δεν φροντίζει τον εαυτό της» ο παλιός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης «ξαναχτυπά» και ασκέι κριτική στο κόμμα της ΝΔ για την επιλογή να στηρίξει Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές.

Λέξη προς λέξη, γράφει ο Δ. Τσιγκούνης: «Σκοτάδι καλύπτει τις διαδικασίες που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς για να αφήσουν χωρίς υποψήφιο την ΝΔ στην Πελοπόννησο, ανοίγοντας τον δρόμο στον Πέτρο Τατούλη. Φαντάζονται πως οι οπαδοί της ΝΔ θα υποταγούν στις παρασκηνιακές επιθυμίες τους; Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να συγκαλέσει και να αφουγκραστεί τις τοπικές Οργανώσεις του. Οι κύριοι που διοικούν τη Νέα Δημοκρατία φρόντισαν να απαξιώσουν οργανώσεις και στελέχη, νομίζοντας έτσι πως θα μπορούν να διοικούν ανεξέλεγκτοι. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η κάλπη τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις εθνικές εκλογές όπου οι πολίτες δεν μπορούν να ελεγχθούν και θα δώσουν την απάντηση τους σε όλα. Οι οπαδοί της ΝΔ δικαιούνται να μην ακολουθήσουν τις προσταγές του κόμματος τους αφού δεν τους ρώτησε κανείς.

Για να φτάσουν οι υπεύθυνοι της ΝΔ στην επιλογή Τατούλη, επιχείρησαν να πείσουν τους οπαδούς της πως η Νέα Δημοκρατία τον έχει ανάγκη και πως κανένα άλλο καθαρό – από πάσης πλευράς- μέλος της δεν θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει. Φτάσαμε δυστυχώς στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Είναι βέβαιο ότι ο Τατούλης δεν έχει την απήχηση που είχε προ τριετίας. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πλέον το ποιόν του. Άφησε τη Πελοπόννησο στις τελευταίες θέσεις της απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ, καθυστερώντας τις διαδικασίες μέχρι να βρει τους «κατάλληλους» δικούς του ανθρώπους. Έχασε την στήριξη μεγάλου μέρους του ΠΑΣΟΚ και οι περισσότεροι οπαδοί της ΝΔ δεν τον θέλουν.

Ο Τατούλης από άκρα αριστερά έγινε ακραίος φιλελεύθερος. Στήριξε το ΠΑΣΟΚ για να γίνει περιφερειάρχης και στους οπαδούς της ΝΔ εμφανιζόταν ως νεοδημοκράτης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 έσπευσε να υποστηρίξει την επιλογή Παπανδρέου για τη προσφυγή στο ΔΝΤ. Ο Τατούλης συνέβαλε όσο κανείς άλλος στη φθορά της κυβέρνησης Καραμανλή με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2009. Αποτέλεσμα είναι να υφίσταται σήμερα ο λαός αυτά που υφίσταται μετά την πρόσκληση του ΔΝΤ από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι αμείλικτα. Τι κοινό έχουν που τους ενώνει Σαμαράς και Τατούλης από το παρελθόν αλλά και το παρόν; Γιατί δεν κάνει αγωγές ο Τατούλης στα ΜΜΕ που τον κατηγορούν για αναθέσεις έργων και οικογενειοκρατία; Ο Σαμαράς επιλέγοντας τον Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη βάζει οριστικό τέλος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός του στόχος. Λογαριάζει ευτυχώς χωρίς την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που εργάστηκαν για αυτή τη παράταξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

6 σχόλια

  • ΟΝΝΕΔ
    ΟΝΝΕΔ Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ειμαι νεα δημοκρατία...αλλα δεν ψηφίζω τατουλη διοτι ο τατουλης δεν ειναι νεα δημοκρατία

  • τρυφωνας
    τρυφωνας Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Γνωριζει κανεις γιατι ο Κ.Καραμανλης εδιωξε τον τατουλη από το υπουργειο πολιτισμου με τις κλωτσιες το 2006 τι ειχε δει τοτε ο πρωθυπουργος της χωρας και μετα ο πετραν βγηκε στα καγκελα καθοδηγούμενος από το μητσοτακεικο?
    ιδου η απορεια !

  • ΑΝΤΡΕΑΣ
    ΑΝΤΡΕΑΣ Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΔ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΜΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ 151....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.....ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΑΣΡΟΥΝ

  • antikommatikos
    antikommatikos Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσιγκούνης για Περιφερειάρχης!
    Ακόμα δεν κατάλαβε ότι η εποχή με τους κομματάρχες των νομών τελείωσε. Προσπαθεί να παζαρέψει ή μήπως κάπου δεν έγινε το δικό του και τώρα βγάζει χολή; Τι έκανε ως δήμαρχος Λεωνιδίου τόσα χρόνια; Φεστιβάλ μελιτζάνας και κλαρίνα... Τώρα γίνεται τιμητής των πάντων και κυρίως της Ν.Δ.. Είναι λυπηρό να μην ξέρεις πότε να αποσυρθείς με αξιοπρέπεια.

  • Γιώργος
    Γιώργος Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η νέα δημοκρατία και ο Σαμαρας έκαναν τραγικό
    Λάθος νομίζουν πως είστε τα σκυλάκια
    Τους και θα κάνουμε οτι μας λένε.
    Μετα απο τις 18 Μάιου θα τρίβουν τα ματιά τους.

  • smile
    smile Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τατούλης ελιναι η καλύτερη επιλογή για την Πελοπόννησο.
    Μπράβο στον Σαμαρά που τον επέλεξε.
    Άραγε ο κος Τσιγκούνης γιατί τα λέει όλα αυτά;;;
    Κάτι τέτοιοι "σωτήρες", σαν τον κο Τσιγκούνη καταστρέφουν την Νέα Δημοκρατία...
    Ευτυχώς ο Σαμαράς ξέρει τι κάνει..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...