Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πορεία των έργων στην Πελοπόννησο και ο οικογενειακός «όμιλος επιχειρήσεων» Τατούλη

Η πορεία των έργων στην Πελοπόννησο και ο οικογενειακός «όμιλος επιχειρήσεων» Τατούλη
Κοινή δήλωση υπογράφουν ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Νίκος Πατσαρίνος και προχωρούν σε νέα επίθεση κατά του Τατούλη.
Η δήλωση αναφέρει:
«Κρίσιμα ερωτήματα εγείρονται με καταιγισμό δημοσιευμάτων και δημοσίων παρεμβάσεων πρώην συνεργατών του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τα έργα και τις ημέρες του «συστήματος Τατούλη», ειδικότερα στον νευραλγικό τομέα των δημόσιων έργων. Έναν τομέα που ο Περιφερειάρχης επιμένει να διαχειρίζεται αυστηρά προσωπικά και παράτυπα να μην παραχωρεί την υπογραφή του στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, από τη στιγμή που στα έργα εμπλέκονται συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού.
Ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά προκαλεί , ωστόσο, η ξαφνική «αφωνία» που χτύπησε την κατά τα άλλα λαλίστατη διοίκηση της Περιφέρειας.
 
Πέραν του μείζονος ηθικού ζητήματος που προκύπτει από την εξαιρετικά « προνομιούχα» συνεργασία της διοίκησης της Περιφέρειας και του οικογενειακού «ομίλου επιχειρήσεων» Τατούλη, ανακύπτουν και τρία βασικά ερωτήματα:
  • Τί έχει πράξει η κυβέρνηση από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος κατέθεσε στους αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και Υποδομών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοϊδη, ειδικό φάκελο για τα εν εξελίξει έργα στην Πελοπόννησο;
  • Ποια είναι τα συμπεράσματα των Οικονομικών εισαγγελέων και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης , που έχουν λάβει πλήθος στοιχείων για την περιφέρεια Πελοποννήσου, πριν από έξι μήνες;
  • Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πριν από ένα χρόνο συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη και (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν) συζήτησαν διεξοδικά την πορεία των έργων στην Πελοπόννησο, γνωρίζει τα ζητήματα που έχουν ανακύψει;
 
Αν ούτε αυτά τα ερωτήματα απαντηθούν, τότε εύλογα προκύπτει ότι η Πελοπόννησος, εκτός από προνομιακό πεδίο εφαρμογής των πιο ακραίων νέο-φιλελεύθερων πολιτικών, παράλληλα έχει καταστεί και Ειδική Ζώνη … συγκεκριμένων κατασκευαστικών συμφερόντων!
Ενόψει των επερχόμενων εκλογών και για να μην θίγεται και βάλλεται ο θεσμός της Περιφερειακής διοίκησης, καλούμε τον κ. Τατούλη, αφού καταθέσει όλα τα στοιχεία, να συγκαλέσει άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο, παρόντων των προϊσταμένων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.
 
Στη συνεδρίαση αυτή θα αποσαφηνισθεί η πορεία των δημόσιων έργων στην Πελοπόννησο, αλλά και η πορεία και η εμπλοκή σε αυτά, των κατασκευαστικών επιχειρήσεων που ανήκουν στην οικογένεια του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη.
Η διαφάνεια, ως το βασικότερο συστατικό στοιχείο της χρηστής διοίκησης και τη δημοκρατικής λειτουργίας, θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες της Πελοποννήσου να διαμορφώσουν μια ξεκάθαρη άποψη, βάσει της οποίας θα αποφασίσουν στις επόμενες εκλογές.
 
Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος Περιφερειάρχης «Πελοπόννησος Πρώτα»
Νίκος Πατσαρίνος, περιφερειακός σύμβουλος
23/03/2013»

1 σχόλιο

  • παπαδοπουλος
    παπαδοπουλος Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσο κυριε βουδουρη παραμενει η θεσις σας για τα σκουπιδια οτι [συμφωνειτε με τα ΣΔΙΤ και θα ελεξεις την νομιμοτιτα της αποφασης Τατουλη] οπως μας τα ειπατε στο δημοτικο ραδιοφωνο τοσο το μαυρισμα θα ειναι μεγαλητερο.Εκφρασατε την προσωπικη σας θεση και οχι του ΣΥΡΙΖΑ.Για σας ειναι απαγορευμενες λεξεις ,ηανακυκλωση στην πηγη?Υπαρχει μια στο εκατομυριο να μην βγει νομιμη η αποφαση Τατουλη για τα σκουπιδια?Εδω αν δεν το ξερετε ο ΣΥΡΙΖΑ επεξε αποφασιστικο ρολο στην κοινητοποιηση των κατοικων της Παλιοχουνης κατα των σκουπιδιων που θα ερθουν απο ολοι την Πελλοπονησο και οχι μονον.Αν εσεις γραφετε στα παλιας σας υποδηματα τον ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΤΕ.Πηγενετε να πειτε στους κατοικους της Παλιοχουνης οτι συμφωνειτε με την αποφαση Τατουλη να σας παρουν με της λεμονοκουπες.Ολα αυτα τα κανετε εσκεμενα για να εκδικηθητε της Νομαρχειακες οργανωσεις που τολμισαν και πηραν αποφασεις εναντιας σας , η εξηπερετητε συγκεκριμενα οικονομικα συμφεροντα?Ξεκαθαριστε της προθεσεις σας και μη ξετυλιζετε τους περιφεριακους συμβουλους και μη δημιουργειτε προβληματα στην δημοτικη παραταξη.Τον πατο θα τον πιασετε σιγουρα,Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...