Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Να παραιτηθεί από βουλευτής ζητά η Νικολάκου από τον Βουδούρη!

Να παραιτηθεί από βουλευτής ζητά η Νικολάκου από τον Βουδούρη!
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου "ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα στην Πελοπόννησο εξακολουθεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Ο ίδιος, σε εκπομπή στο Kontra, όπου φιλοξενήθηκε πριν από μερικές ημέρες τόνισε ότι  δεν έχει «πολιτικό» παρελθόν
αλλά «κοινωνικό» και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά «εθελοντής πολιτικός».  Στο πλαίσιο λοιπόν του εθελοντισμού που διατείνεται ότι υπηρετεί, o κ. Βουδούρης πρέπει άμεσα να παραιτηθεί από την ασφάλεια του βουλευτικού του αξιώματος και την θαλπωρή του παχυλού μισθού των 7.000 ευρώ, προκειμένου να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την Πελοπόννησο, ειδάλλως επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι είναι για ακόμη μια φορά στην σύντομη και άστατη πολιτική του διαδρομή «περαστικός». "Περαστικός" από το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ, την Μεσσηνία και σήμερα από την Πελοπόννησο και τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Συνεπώς, δεν είπε κανείς στον κ. Βουδούρη να μην διεκδικήσει την Πελοπόννησο. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: Πρέπει να αφήσει πίσω του όλα τα πολιτικά του αποκούμπια και να αφιερωθεί στην Πελοπόννησο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει για εκείνον ότι θα κάτσει στα έδρανα της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου ως επικεφαλής παράταξης, χωρίς να έχει την ασφάλεια της επιλογής να γυρίσει πίσω ως βουλευτής στην Βουλή. Σε διαφορετική περίπτωση , θα είναι πλέον αντιληπτό ότι  δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος στην πολιτική πρωτοβουλία που ανέλαβε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...