Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοί είναι οι 9 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Αρκαδία με την «Πελοπόννησο Πρώτα» του Βουδούρη (vd)

Αυτοί είναι οι 9 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Αρκαδία με την «Πελοπόννησο Πρώτα» του Βουδούρη (vd)
Τους αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας καθώς και τα ονόματα 9 περιφεριεακών συμβούλων, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Οδυσσέας Βουδούρης.
«Η ειδοποιός διαφορά του συνδυασμού μας σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους είναι ότι διαθέτει σχέδιο ανατροπής και διοίκησης της περιφέρειας, το οποίο είναι σε θέση να το υλοποιήσει. Μπορούμε να νικήσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας για να βγει η Πελοπόννησος από την κρίση. Αυτό τό έργο είναι τόσο δύσκολο που πρέπει για να ολοκληρωθεί, να κινητοποιηθούν ευρύτατες κοινωνικές δυνάμεις. Σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί η συμμετοχή ευρύτερων αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών, οικολογικών δυνάμεων στην «Πελοπόννησο Πρώτα», αυτή είναι και η βάση της νίκης μας».
Με τις επισημάνσεις αυτές ο Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του δικηγόρου Τάκη Γατσόπουλου, ως αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.
«Είμαστε μια πλατειά ενωτική παράταξη που θα φέρει την ανατροπή, την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο και για αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε στην συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη ο Τάκης Γατσόπουλος.
Παρών στην συνέντευξη της Τρίπολης ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι «θα έχουμε την ανατροπή και στην Πελοπόννησο. Είναι δύσκολο το έργο που θα κληθούμε να υλοποιήσουμε, να ανατρέψουμε ένας καθεστώς αδιαφάνειας και σκοτεινής διαχείρισης που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια».
Tα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Αρκαδίας που ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης είναι τα εξής:
1.       Σαράντος Αλεξανδρής. Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, εργάζεται στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
2.       Ράνια Δεληγιάννη. Έμπορος, έχει σπουδάσει Οικονομικές επιστήμες και δραστηριοποιήθηκε στο γυναικείο κίνημα και σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
3.       Πέτρος Ζούνης. Εκπαιδευτικός στα Τρόπαια Γορτυνίας, με έντονη συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα. Για 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Τροπαίων και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος στον Καλλικρατικό δήμο Γορτυνίας.
4.       Σωτήρης Λάτσης. Συνταξιούχος. Ενεργό μέλος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου φοιτητών στην Πάντειο Σχολή το 1972-73. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας 2003-2006. Επί 12 χρόνια ήταν πρόεδρος της κοινότητας Καστάνιτσας.
5.       Αθανασία Μάντη. Φοιτήτρια στο ΤΕΙ Ιωαννίνων, από την Μεγαλόπολη. Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
6.       Ντίνα Μπόζου. Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων Τρίπολης. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Αρκάδων Οικολόγων.
7.       Βασίλης Τσίρμπας. Συνταξιούχος. Διετέλεσε γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και ήταν δύο φορές υποψήφιος βουλευτής με τον Συνασπισμό.
8.       Ζαχαρούλα Σαρρή. Παιδίατρος. Υπηρέτησε 35 χρόνια το ΕΣΥ, κατοικεί στο Λεωνίδιο Κυνουρίας.
9.       Άκης Χουζούρης. Εκπαιδευτικός - διευθυντής 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης. Γραμματέας Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας 2010-2013.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...