Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Ένωση Κεντρώων: Ικανοποίηση για τη μεγάλη αύξηση του ποσοστού της στην Αρκαδία

Ένωση Κεντρώων: Ικανοποίηση για τη μεγάλη αύξηση του ποσοστού της στην Αρκαδία
Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με την Ένωση Κεντρώων, Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος, σε δήλωσή του, τονίζει ότι «ααπό σήμερα η Αρκαδία έχει πλέον τους Βουλευτές της, τους οποίους συγχαίρουμε για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.


Η Ένωση Κεντρώων στην Αρκαδία βρέθηκε στο 2,5% από 1%, μέσα σε λίγους μήνες, και για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και αυτούς που αυτή τη φορά επέλεξαν διαφορετικά, αλλά με τους οποίους θα βρεθούμε στο μέλλον σε ίδιες γραμμές.

Πολιτικά θα πρέπει να γίνει αναφορά σε δύο σημαντικά θέματα.

Πρώτα, στο πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής, που έχει πολλά αίτια, τα οποία θα πρέπει να δούμε αναλυτικά και με πολλή προσοχή στο άμεσο μέλλον. Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο διαφορετική θα μπορούσε δυνητικά να είναι η εικόνα, εάν τα ποσοστά συμμετοχής ήταν της τάξης του 70 ή και 80%.

Κατά δεύτερον, στις δημοσκοπήσεις και την τόσο στρεβλή εικόνα που δημιουργούσαν ακόμα και μέχρι την Παρασκευή πριν τις εκλογές. Όταν 48 ώρες πριν τα μοντέλα και τα δεδομένα σου δείχνουν πρακτικά ισοπαλία μεταξύ των δύο προπορευόμενων και στο τέλος προκύπτει η εν λόγω διαφορά, τότε θα πρέπει να τα ξαναδείς όλα από την αρχή ή να δημιουργηθεί εκείνο το δεοντολογικό πλαίσιο που θα σε αναγκάσουν να το κάνεις.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...