Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Το «ευχαριστώ» της Λαϊκής Ενότητας στους Αρκάδες πολίτες

Το «ευχαριστώ» της Λαϊκής Ενότητας στους Αρκάδες πολίτες
Η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας σε ανακοίνωσή της θέλει να ευχαριστήσει «τους Αρκάδες πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Ενότητας».
Επιπλέον, αναφέρει: «Να ευχαριστήσουμε επίσης τους φίλους και συντρόφους για τον τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα που δώσαμε στην Αρκαδία.
Η «Λαϊκή Ενότητα» έχασε μία μάχη. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας.
Η τεράστια κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει υποχωρήσει, αλλά από τους πρώτους εφαρμοστικούς νόμους του τρίτου βάρβαρου μνημονίου θα οξυνθεί πολύ περισσότερο.
Η «Λαϊκή Ενότητα» θα είναι στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα ο οποίος είναι αναγκαίο να δοθεί, και θα δοθεί με συνέπεια και σταθερότητα από την πλευρά μας.
Θα βρισκόμαστε εκεί, στους αγώνες της επόμενης ημέρας και θα συνεχίσουμε, να καταθέτουμε το πρόγραμμά μας για τον άλλο δρόμο που έχει ανάγκη ο τόπος.
Καλούμε το λαό της Αρκαδίας να σηκώσει το κεφάλι ψηλά για τον περήφανο αγώνα που έδωσε αλλά και για τους σκληρούς αγώνες που θα ‘ρθουν.
Να ενδυναμώσουν τις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας» και να την κάνουμε ένα δημοκρατικό, ριζοσπαστικό και κινηματικό χώρο παρέμβασης, αγώνα και ελπίδας απέναντι στον μνημονιακό όλεθρο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...