Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε συνεργασία με Θεοδωρακόπουλο στη Γορτυνία

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε συνεργασία με Θεοδωρακόπουλο στη Γορτυνία

Η νέα παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στο δήμο Γορτυνίας ενισχύεται συνεχως και ήδη πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Έχοντας ενα διαφορετικό πνεύμα ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο μας. Εντύπωση προκάλεσε όχι μόνο το γεγονός της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποίησε μέσα στον καύσωνα στα Τρόπαια, αλλά ότι εκεί παρουσίασε πρώτα από όλους ένα πληρέστατο πρόγραμμα με πολλές καινοτόμες προτάσεις.

Τη συνεργασία του με τον οικονομολόγο-δημοσιογράφο και πρώην δήμαρχο Πεύκης, ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γεωργακόπουλος, με ανάρτησή του στα  social media, μια ανάρτηση την οποία ακολούθησαν πολλά, πάρα πολλά, σχόλια.

Με το λιτό τρόπο, που τον χαρακτιρίζει, έγραψε:

«Η υποψηφιότητα μου στις επόμενες Δημοτικες Εκλογές ύστερα από διαλόγους κ τρόπους αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων με οδηγεί στην συνεργασία με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο Καλώ λοιπόν όσους θέλουν να αλλάξουμε τα πράγματα και να βάλουμε ένα λιθαράκι ως Δημοτική αρχή να συστρατευτουν με το καινούριο. Ως γνώστης πλέον των προβλημάτων καθημερινότητας θα κάνω το παν για το καλύτερο για τον τόπο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους άλλωστε όλοι με τον τρόπο μας για το καλό του τόπου αγωνιζόμαστε».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος καλωσορίζοντας τον Μπάμπη στη νεα δημοτική παράταξη  ανέφερε:  «Στην πρώτη του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος ξεχώρισε αμέσως. Βαθύς γνώστης των θεμάτων της πρωτογενούς οικονομίας και όχι μόνο θα βοηθήσει να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Η θέση του είναι στην πρώτη γραμμή δράσεων και πρωτοβουλιών».  

 Ο Μπάμπης γεννήθηκε στην Τρίπολη από κτηνοτρόφους γονείς, από του Ράδου Γορτυνίας, ένα χωριό που ανήκει στον πρώην δήμο Δημητσάνας. Η κτηνοτροφία είναι το κύριο επάγγελμά του παρα το γεγονός ότι οι σπουδές του θα του άνοιγαν εύκολα και άλλους δρόμους. Είναι πτυχιούχος Α΄και Β΄κύκλου ΤΕΕ Μηχανών Εσωτερικής καύσης και Μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου. Με εμπειρία και προϋπηρεσία σε λατομεία ως συντηρητής και βοηθός χειριστή βαρέων οχημάτων. Επίσης έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σε ΙΕΚ ως τεχνικός δασικής προστασίας. Σημαντική είναι η δραση του σε κοινονικούς φορείς . Μεταξύ άλλων διετέλεσε και προέδρος του πολιτιστικού συλλόγου του Ράδου, ενώ το 2019 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, όπου ξεχωρίζει για το πνεύμα συνεργασίας και συννενόησης που επιδεικνύει προτάσοντας πάντα το συμφέρον του τόπου.   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πο πο μεγάλη μεταγραφή έκανε ο θεοδωρακοπουλος.
    Προσγειωθητε λίγο 35 σταυρούς είχε πάρει με τον Λυτρα ο Μπάμπης.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...