Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Δίνουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε τη Γορτυνία"

"Δίνουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε τη Γορτυνία"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΟΚΟΡΕΛΗ του Κωνσταντίνου

"Δίνουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε τη Γορτυνία"

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και ικανοποίηση καταθέσαμε το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης ξεκινώντας και επίσημα τον προεκλογικό μας αγώνα. Είναι ένα ψηφοδέλτιο μάχης με πολλά νέα πρόσωπα, που συμμετέχουν με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, μακριά από συναλλαγές και παραγοντισμούς.
Θα φτάσουμε παντού, θα μιλήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους και δημότες της Γορτυνίας για να πείσουμε ότι η ερήμωση του τόπου μας δεν είναι μονόδρομος.
Είναι χρέος όλων μας να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στην πολιτική των κυβερνήσεων και των τοπικών τους αρχών που ευθύνεται για την ερήμωση και φτωχοποίηση της Γορτυνίας.
Τα κάλπικα διλήμματα και τα τεχνητά δίπολα που στήνουν οι άλλες δύο παρατάξεις έχουν ξεπεραστεί.
Ο κ. Κούλης και ο κ. Μέγας δοκιμάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια. Δε δικαιούνται άλλη ευκαιρία. Ο ένας έχτισε πάνω στην πολιτική του άλλου.
Αποδέχονται και οι δύο να είναι ο δήμος το μακρύ χέρι του κράτους για να περνάει ανεμπόδιστα η πολιτική της εργολαβοποίησης και ιδιωτικοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών (όπως η διαχείριση των απορριμμάτων), της υποστελέχωσης, της μερικής απασχόλησης και της μετατροπής του δήμου σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό μέσω της ανταποδοτικότητας.
Ανέχτηκαν την απαξίωση των τοπικών κοινοτήτων και τον οικονομικό τους μαρασμό, ενώ την ίδια ώρα χρησιμοποιούν τις τοπικές κοινότητες για να αδρανοποιούν με μικρορουσφέτια τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις των δημοτών. Αυτό το ρόλο παίζουν και θα συνεχίσουν να παίζουν οι τοπικοί τους πρόεδροι.
Το δικό τους "όχι" για τις ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο αλλά και για την εγκατάσταση μπαταριών ενέργειας στην Ηραία είναι υποκριτικό, γιατί επί της ουσίας συμφωνούν στην πολιτική της λεγόμενης "πράσινης μετάβασης" της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που γεμίζει τα βουνά της χώρας με τεράστια αιολικά πάρκα προκειμένου να κερδίζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι, την ώρα που ο λαός βιώνει πρωτόγνωρη ενεργειακή φτώχεια.
Καμία εμπιστοσύνη στις παρατάξεις Κούλη και Μέγα. Ο κ. Μέγας δεν είναι καινούργιος, γι' αυτό και δεν μπορεί να γίνει πειστικός σε όσα λέει. Κατείχε καίριες θέσεις ευθύνης όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν η Γορτυνία κατέγραφε εξαιρετικά αρνητικούς δημογραφικούς και οικονομικούς δείκτες. Οι διοικήσεις Κούλη και Μέγα έχουν κριθεί εκ του αποτελέσματος. Ο τσακωμός τους γίνεται μόνο για την καρέκλα και όχι για την ουσία της πολιτικής τους.
Αλλαγή πολιτικής στο δήμο Γορτυνίας σημαίνει ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση!
Να κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα, ώστε πολύ σύντομα η Γορτυνία να αποκτήσει αγωνιστική, διεκδικητική δημοτική αρχή. Όπου η Λαϊκή Συσπείρωση ασκεί διοίκηση (όπως στην Πάτρα με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη), ο ίδιος ο λαός γίνεται πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες απέναντι σε ένα κεντρικό κράτος που αδιαφορεί για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ιδίως της επαρχίας.
Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι εδώ για να δείξει ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης για τη Γορτυνία. Την αναγκαιότητα του κεντρικού επιστημονικού σχεδιασμού, που θα αναπτύσσει τις πλούσιες παραγωγικές δυνατότητες του τόπου μας, θα κατανέμει ομοιόμορφα το εργατικό δυναμικό, αντιμετωπίζοντας έτσι οριστικά το φαινόμενο της εκτεταμένης ερήμωσης.
Με επικεφαλής τη νέα και αξιόλογη υποψήφια δήμαρχο Λένα Βούλγαρη και όλους τους Γορτύνιους που δε συμβιβάζονται με τη σημερινή κατάσταση, αξίζει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια.
Στις 8 Οκτωβρίου, κάθε ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι κρίσιμη, σε κάθε χωριό και σε κάθε κοινότητα, ώστε να εκλεγούν πολύ περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα. Για να έρθει πιο γρήγορα η επόμενη μέρα για τη Γορτυνία. Μαζί με όλους εσάς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δρ. Βασίλης Σιοκορέλης
υπ. δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας
με τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΔΕ Λαγκαδίων)
1/9/23

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...