Στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά η Χριστίνα Ζαμπαθά
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Η Νεστάνη αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι που θα αποτελέσει το επίκεντρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου» (vd)
- Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Ανακομιδή και Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στην ιστορική Μονή Καλτεζών (εικόνες)
- «Η Φιλική Αγκαλιά» τιμά τη Γιορτή της Μητέρας
- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Η Νάντια Καραγιάννη από τη Γορτυνία με τον Γιάννη Σμαραγδή πρωταγωνίστησε στην όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης»
- Πρωτοβουλία "Όχι Αιολικά στη Ζάβιτσα": "Έσκαψαν τα σωθικά του Πάρνωνα και τη γέμισαν σίδερα και χιλιάδες κυβικά μπετόν"
10 σχόλια
-
Όλες οι Αντίκες μαζεύτηκαν στον Σμυρνιωτη. Ούτε παλαιοπωλείο να ήταν.
-
Βρε ουστ από εκεί αρκετά μας κουράσατε..............
-
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
-
Τα κάνατε όλα καλά γιαυτο κάθεστε στην αντιπολίτευση 10 χρόνια τώρα και από ότι φαίνεται και για αλλά 5 κυρία Ζαμπαθά.
-
Τώρα είναι που θα χάσεις σίγουρα ο Σμυρνιώτης. Μάζεψε όλες τις αντίκες μαζί.
-
Σε παρακαλο γράψε της εκδηλώσεις που έγιναν τα τρία χρόνια σμηρνιωτη σε στάδιο κολυμβητήριο για να δουμε από που μακρια
-
Στα τόσα χρόνια τι δεν πρόλαβες να κάνεις;;;
-
ΕνΕνώ απότ ην άλλη πλευρά όλα τα νήπια Παναγοπούλου Κούρος Λαγός Αηδόνι Κατσαφάνας κ.λ.π. Α ρε βίτσα που θέλετε εκεί στο τζουμενοχωριό. Για τα σίδερα είαστε
-
Πάμε με τα νεούδια, Κούρο, Λαγό, Καρούντζου,Κατσαφάνα και τα άλλα παιδιά του δημοτικού!!
-
Όλοι οι "δεινόσαυροι" μαζί με τα"ορφανά" , τους Τσαμουλαίους , τον Βόσνο και τα υπόλοιπα παιδιά...σίγουρη αποτυχία αν πάρουν την εξουσία. Μακριά από αυτούς!






