Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγός: "Όταν ανέλαβα Αντιδήμαρχος, είχα ένα άγχος. Να μην ξαναδώ την πόλη μου γεμάτη σκουπίδια, όπως επί Δημαρχίας Σμυρνιώτη"

Λαγός: "Όταν ανέλαβα Αντιδήμαρχος, είχα ένα άγχος. Να μην ξαναδώ την πόλη μου γεμάτη σκουπίδια, όπως επί Δημαρχίας Σμυρνιώτη"
 
Όταν ανέλαβα αντιδήμαρχος καθημερινότητας- περιβάλλοντος είχα ένα άγχος.
Να μην δω την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ,να μην δω τα χωριά μας, όπως την βλέπαμε την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο Γιάννης Σμυρνιώτης.
(Τρία χρόνια Δήμαρχος, πέντε μήνες τα σκουπίδια στους δρόμους.)
Ο κ.Σμυρνιώτης και μερικοί υποψήφιοι του προσπαθούν να το ξεχάσουν αλλά θα είμαι εδώ να το θυμίζω.
Δεν θα ήμαστε ποτέ ίδιοι.
(-Αυτό και αν ήταν ταλαιπωρία γιά τούς πολίτες.
-Αυτό λέγεται καθημερινός βασανισμός με μαστίγιο σε ελεύθερη χώρα)
Θα συνεχίσουμε .... γιατί αγαπάμε την πόλη μας.
Γιώργος Λαγός
Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήραν φωτιά τα τρολ και τα υπαλληλάκια του μπανάνα. Δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Δεν αφήνουν να πάει χαμένος ούτε τόνος. Καραούλι, σκοπιά γερμανικά νούμερα και stand-by ολημερίς κι ολονυκτίς. Νομίζουν ότι ο χάχας θα βγει δήμαρχος με απειλές, τρολιές και κρυόπλαστα σχόλια. Α ρε κούνια που σας κούναγε ρε μαύροι. Θα βπέσει τέτοια φάπα στις εκλογές που θα πάει γόνα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέσα σ΄ενα χρόνο ο σμυρνιώτης πεοζδρόμησε όλο το κέντρο. Δύο κάθετους οδούς. Συντόνισε πλήρως τα έργα που εκτέλεσε. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙ. Το ποιός είναι κατάλληλος θα το κρίνει ο κόσμος του Δήμου. Αλλά με λάσπες δεν πρόσκειται να πορευθείς Λαγέ. Μην καμαρώνεις σαν γύ@@@@@κο σκεπάρνι. Η παιδεία σου δεν σου το επιτρέπει. Όσο κι να προκαλέσεις Λαγέ να ξέρεις, ότι ο κόσμος έχει ασφαλές κριτήριο. Να διεξάγεις τον προεκλογικό σου αγώνα τίμια και όχι με λάσπες και ψέματα. Μόνο να μας ενημερώσεις πότε θα βάψεις κάτι ξεχασμένα πεζοδρόμια!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουστ από εκεί Λαγέ μαζί με τα γιουσουφάκια σου, άχρηστε, μόνο φωτογραφίες και για τίποτα άλλο δεν κάνεις!!! όμως οι πολίτες ξέρουν και κρίνουν θα πας και εσύ σύντομα στο σπίτι σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαρά ρε Γιώργο είχες τόσο πολύ άγχος? Πίεση πήρες? Τα κάτω αγγεία τα ήλεγξες? triplex έκανες? Α ρε κλάρα που σας χρειάζεται ψευτοντουκουμέδες. Καθόσαστε και παίρνετε τον μισθό, χωρίς κ να κάνετε τίποτα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤοΠράγματι, ο κ. Λαγός ξεπερνά την έννοια του ψέματος. Δημοσιεύει φωτογραφίες θέλοντας να να πλήξει την θητεία Σμυρνιώτη. Παραλείπει σκόπιμα να αναφέρει το πως έκλεισαν οι ΧΑΔΑ σε όλη την Ελλάδα εν μία νυκτί με συγκεκριμένη εγκύκλιο. Παραλείπει βέβαια να αναφέρει τομ τιτάνιο έργο Τατούλη και Σμυρνιώτη για την μετακομιδή των σκουπιδιών στην Φυλή. Λαγέ ο Σμυρνιώτης κρίθηκε 32 φορές αθώος από την Ελληνική δικαιοσύνη για τνη περίπτωση των σκουπιδιών! Σταμάτα να πετάς λάσπη κατά την προσφιλή σου τακτική. Σε προκαλώ δε δημόσια να αντιπαρατεθούμε, γιατί τοτα ψέμματα σου έχουν κοντά ποδάρια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς πάλι βιώσαμε 4 Χρόνια άγχους επί δημαρχιας Τζιουμη και αντιδήμαρχος Λαγού. Θα βγάλουν σήμερα φωτογραφία δε θα βγάλουν;;;; αντε μάζεψε τα ασυμμάζευτα ρε Γιώργη κι άσε τα άγχη για αυτούς που ξέρουν τι σημαίνει η λέξη ή γι αυτούς που δουλεύουν μόνοι τους για να σπουδάσουν τα παιδιά τους κσι δεν τα πληρώνει η πόλη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 08:07 Σύνδεσμος σχολίου

    23.47 Το Μεγαβούνι προετοίμασε ο Παυλής. Τις απειλές κράτησέ τες γιατί δεν πιάνουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγέ μέγα ψεύτη, σαν το αφεντικό σου! Ποιος έφτιαξε την παλιόχουνι. Ποιος δήμαρχος ρε έτρεξε? εσύ το μόνο που έκανες και έγινες ρεζίλι κατά το δημοσίευμα της καθημερινής ήταν να σταματάς το ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ! ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΝΟΜΑΤΑΙΟ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πολιτική αγυρτεία του κ. Λαγού ξεπερνά κάθε όριο ηθικής και δικαίου. Σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρεται στην περίπτωση των σκοπυιδιών του 2012 στην Τρίπολη. Ο εν λόγω κύριος γνωστός λασπολόγος παραλείπει να αναφέρει να αναφέρει την εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών 19/2011 που σε μία νύχτα έκλεισε όλους τους ΧΑΔΑ, απειλώντας τους Δήμους, όπως και τον Δήμο Κιάτου σε βαριά πρόστιμα. Ο εν λόγω κύριος για την ψευδή του ανάρτηση θα λογοδοτήσει σύντομα. Ο Σμυρνιώτης δεν είχε καμία άλλη επιλογή ή έκλεινε το πλάτωμα ή έπεφταν τα πρόστιμα βροχή και μάλιστα με βίαιη παρέμβαση της πολιτείας. Επειδή ο κ. Λαγός πρέπει να μάθει ότι του παραδόθηκε κατά την θητεία του, μια υπερσύγχρονη μονάδα διαχείρισης απορριμάτων, θα πρέπει να σεβαστεί την προσπάθεια του Γιάννη Σμυρνιώτη και του Τατούλη. Τέλος Λαγέ με την λάσπη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να τοποθετηθεί ο Λαγός. Ο λαγός είναι μόνο για γουρνοπουλες και να βάφει κανένα πεζοδρόμιο!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγέ στον Άγιο Βλάση και στο Μεγαβούνι έχετε παρατήσει καμιά εξηνταριά χιλιάδες τόννους και μάλιστα στο Μεγαβούνι ακριβοπληρωμένα με 40 ευρώ τον τόννο ενώ στην Αγιά Τριάδα είναι μόνο 10 χιλιάδες. Πότε θα τα μαζέψεις Λαγέ; Για τοποθετήσουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννηηηηηη κρύψου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...