Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άνευ προηγουμένων πολιτική συγκέντρωση για τον Παναγιώτη Μέγα στην Αθήνα!

Άνευ προηγουμένων πολιτική συγκέντρωση για τον Παναγιώτη Μέγα στην Αθήνα!

Μια άνευ προηγουμένων πολιτική συγκέντρωση πέτυχε ο Παναγιώτης Μέγας στην Αθήνα.

Tatoulis 300x250

Εκατοντάδες φίλοι, συναγωνιστές και επίσημοι προσκεκλημένοι με μεγάλο ενθουσιασμό και βεβαιότητα για την  επερχόμενη εκλογική νίκη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μέγας, μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό ανέλυσε βασικά σημεία των προγραμματικών δεσμεύσεων του συνδυασμού “Γορτυνία που μας αξίζει”, τονίζοντας πως « Ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες για βιώσιμη ανάπτυξη στηριγμένη στα μοναδικά διαμάντια της Γορτυνίας, το Μαίναλο και την λίμνη του Λάδωνα». Τόνισε επίσης πως προτεραιότητα του είναι η προσπάθεια ανάκαμψης της εγκαταλελειμμένης πυρόπληκτης παραποτάμια Γορτυνίας. Επιπρόσθετα υπογράμμισε το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και η διαφοροποίηση και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος δημιουργώντας την αναγνωρίσιμη ταυτότητα (Branding) της Γορτυνίας.

Έκανε έντονη κριτική για την ανυπαρξία προγράμματος και απολογισμού έργων στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Κούλη και ζήτησε για μία ακόμα φορά την διεξαγωγή ανοικτής αντιπαράθεσης - debate - όλων των υποψήφιων Δημάρχων, καθώς πιστεύει ακράδαντα πως ο ανοικτός διάλογος πάντα είναι γόνιμος.

Το μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 8 Οκτώβρη ήταν ηχηρό και ο Παναγιώτης Μέγας εμπρός  στο πλήθος δεσμεύτηκε να συνεχίζει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις του πιστεύοντας πως ο θεσμός του Δημάρχου είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα και μέσα από αυτή την αντίληψη θα πορευτεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδα ομιλία μέγα είναι ιδέα μου ότι κάτι δεν πάει καλά ; Ότι είναι σα να μη το θέλει τόσο πολύ . Είναι σα να τα λέει απλά για να τα πει . Κάποιοι δυστυχώς τον σπρώχνουν προς τα εκεί και το κακό είναι ότι εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στην ιατρική .

  • .
    . Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχαν σωσει οι υποψηφιοι συμβουλοι του γιαννοπουλου την γορτυνια ετσι θα σωσουν και τωρα με την παραταξη του κ.μεγα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρότι δεν έχει σημασία το πλήθος των συγκεντρωμένων, πολλοί θεωρούν ότι είναι επίδειξη δύναμης. Ο κ. Κουλης είχε αρκετούς εκτός Αθηνών στη αντίστοιχη συγκέντρωση του, αλλά ο κ. Μεγας είχε πολύ περισσότερους από την ΔΕ Βυτινας και όχι ετεροδημότες. Σίγουρα η ομάδα που πλαισιώνει τον κ. Μέγα , έρχεται από το παρελθόν , είναι χωρίς φρεσκάδα, χωρίς όραμα και γνώσεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Για γέλια Και για κλάμματα είστε !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...