Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Μέγας: «Δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας Δήμαρχος. Να κρατήσουμε τους νέους στη Γορτυνία»

Παναγιώτης Μέγας: «Δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας Δήμαρχος. Να κρατήσουμε τους νέους στη Γορτυνία»

Για τις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και την Έλλη Αρτοπούλου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μέγας.

«Διανύσαμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο με το παράπονο ότι δεν μπόρεσα να αντιπαραθέσω το πρόγραμμα της παράταξής μας με τα άλλα πράγματα. Έκανα πρόταση για debate, αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση» είπε αρχικά ο κ. Μέγας.

Στη συνέχεια είπε ότι «τα χρόνια που ήμουν στην παράταξη του κ. Γιαννόπουλου έγιναν πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν με την ανυπαρξία έργων των τελευταίων 4 χρόνων».

«Δεν έκανε απολύτως τίποτα η δημοτική αρχή του κ. Κούλη. Έχουν γίνει μικρά έργα, αλλά κανένα έργο που να δίνει προοπτική» τόνισε ο κ. Μέγας και ξεκαθάρισε ότι «η παράταξη δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα, δεν έχουμε ανάγκη να στηριχθούμε από κανένα κόμμα».

Για το σχέδιο ανακοπής της ερημοποίησης της Γορτυνίας, ο κ. Μέγας είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα, ελληνικά και ευρωπαϊκά.

Ακολούθως είπε ότι στο συνδυασμό του υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι. «Να κρατήσουμε το νέο κόσμο στην Γορτυνία. Δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας Δήμαρχος. Ήρθα εδώ να βοηθήσω.»

Τον πρώτο καιρό πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην πυρόπληκτη Γορτυνία, είπε ο κ. Μέγας.

Τέλος, είπε ότι δεν έχει δει πρόγραμμα από την άλλη παράταξη και τόνισε ότι η λογοδοσία πρέπει να γίνεται τακτικά, κάθε δύο μήνες, με διαφάνεια και ανοιχτές πόρτες.

3 σχόλια

  • Reality
    Reality Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το ανύπαρκτο έργο του ψάλτη ποιος θα μιλήσει;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλος ένας όψιμος σωτήρας της Γορτυνίας..το γεγονός ότι για πολλά χρόνια ήταν σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Βυτίνας και στον μετέπειτα Δήμο Γορτυνίας με ανύπαρκτο έργο μάλλον τυχαίο θα είναι..

  •  ΜΕΓΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΜΕΓΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    8 χρόνια που ήσουν στο δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν τους κράταγες. Τώρα το θυμήθηκες;;; Όπως φεύγουν οι νέοι, έτσι θα φύγεις και εσύ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...