Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας Αρκάς (από το Βελημάχι Γορτυνίας) στη μάχη των εκλογών στο Νότιο Τομέα Αττικής

Ένας Αρκάς (από το Βελημάχι Γορτυνίας) στη μάχη των εκλογών  στο Νότιο Τομέα Αττικής

Ένα προβεβλημένο και επιτυχημένο στέλεχος στο χώρο των επιχειρήσεων, με καταγωγή από το Βελημάχι Γορτυνίας, αναμένεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την είσοδό του στη Βουλή. Πρόκειται για τον Βασίλη Ανδρικόπουλο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αττικής.

Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος προέρχεται από τον κόσμο των επιχειρήσεων και την αγορά, όντας σήμερα Διευθύνοντας Σύμβουλος στην Green Cola, μιας από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες αναψυκτικών. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σήμερα, εκτός από την Green Cola  είναι Μέτοχος και Αντιπρόεδρος του online supermarket, www.caremarket.gr καθώς και Μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GFG Bakery, της αλυσίδας ελληνικών φούρνων που δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια στις ΗΠΑ, φέρνοντας σε επαφή τους Αμερικάνους καταναλωτές με τις ελληνικές γεύσεις και τα ελληνικά προϊόντα.

Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, με καταγωγή από το Βελημάχι Γορτυνίας, κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, έχοντας καταγράψει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα που ξεκίνησε από την στην TASTY FOODS (PEPSICO FOODS) και συνεχίστηκε στην DIAGEO, την κορυφαία εταιρεία premium ποτών στον κόσμο, σε επιτελικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ως Deputy CEO καθώς και την NOVAL Property S.A., μέλους της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με αρμοδιότητα τη μετατροπή της εταιρείας σε Real Estate Investment Company.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Βασίλη Ανδρικόπουλου μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ. αναμένεται να σηματοδοτήσει τo άνοιγμα του Προέδρου, σε νέους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία τους στη διακυβέρνηση της χώρας.

Στην μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών ο Βασίλης Ανδρικόπουλος ευελπιστεί στη δυναμική στήριξη των Αρκάδων συμπατριωτών του, που ζουν στους 13 Δήμους του Νοτίου Τομέα Αττικής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών (Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δάφνης, Ελληνικού, Αργυρουπόλεως, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Ν. Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...