Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: "Θα είμαι παρών απέναντι στην ανοίκεια συνεργασία Νίκα - Δέδε στην Πελοπόννησο"

Τατούλης: "Θα είμαι παρών απέναντι στην ανοίκεια συνεργασία Νίκα - Δέδε στην Πελοπόννησο"

Με γραπτή δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αναφέρει: "Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας.

Η ρητή διατύπωση του κ. Νίκα ότι αυτός και η ομάδα του επεξεργάζονται το σενάριο της συνεργασίας, δημόσια χθες από την Κόρινθο, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για προβληματισμό. Έπεσαν οι μάσκες. Και τα κούφια προεκλογικά αφηγήματα περί κομματικής καθαρότητας κατέρρευσαν.

Σε αυτήν την επώδυνη διαδικασία ο λαός της Πελοποννήσου διχάστηκε.   

Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες, και τους μισούς που μας πίστεψαν και τους άλλους μισούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι παρών, προκειμένου η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου. Αυτός ο αγώνας θα δοθεί, όπως αρμόζει, στο πλαίσιο των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. Γιατί η δημοκρατία θέλει αντοχές και πίστη, και υπηρετείται στο φως και όχι στο σκοτάδι κάποιων υπογείων, όπου ο κ. Νίκας κάνει παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες.

Εργαστήκαμε με πάθος, όραμα και πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε και σήμερα με την ίδια ζέση. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το έργο μας και να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ενωμένη και δυνατή, μακριά από λογικές φέουδου κάποιων τυχοδιωκτών."

7 σχόλια

  • Anonymous
    Anonymous Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    "Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του Τατούλη κ. και του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας... και γιαυτό είμαι στην απέξω εγω και η Εύη

  • ΣΕ   ΕΧΟΥΝ  ΕΣΜΕΝΟ
    ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΣΜΕΝΟ Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    δΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΌΓΙΣΕς ΚΑΛΆ ΠΕΤΡΟ ! νΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΞΩΠΙΣΩ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    O Θεός συγχωρεί ο Νίκας και ο λαός όχι ! Τωρα που θα αρχίσουν οι έλεγχοι να δεις παληκάρι μου τι έχει να γινει ! Θα κλάψουν μανούλες ! Θα μπουκαρουν οι ελεγκτες στην αναπτυξιακή, στις τεχνικες υπηρεσίες, στον Αντώνη, στον Γιωργάκη και στους λοιπούς συγγενείς και θα παει το δακρυ κορομηλο Πέτρο ! Θα δουμε την κουνουποκτονια, θα δουμε το δακο, θα δουμε τις μελετούλες, θα δο΄υμε τις δουλίτσες όλων ! Πολύ κλάμα Πέτρο. Το λιμάνι , τους δρόμους , τις κουμπίλες, τις αποκαταστασεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    EΣΥ Κ..ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΑΝ Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΕΤΡΟ ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ !!! ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΕΝΩΝΙΑ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι μπιυρδολογίες...

  • δεν  εχει  συνειδιτοποιησει  τι  εγινε
    δεν εχει συνειδιτοποιησει τι εγινε Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    τι μονολογεί ο χαμένος της υπόθεσης ? ελπίζει σε συνεργασία με τον Νίκα για να διασώσει τα κακως κείμενα. Πέτρο τελείωσες δεν σε θέλει κανένας. Ο ζώζων εαυτ'ον δεν σώζεται σε αυτη την περίπτωση. Ολοι οι Νεοδημοκράτες θα μετακομισουν στον Νίκα !@ Πάλι γκούζος Πετράν και καταιδρωμενος !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    σκασε επιτέλους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...