Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Φορτσάκης της ΝΔ είναι υποψήφιος στην Αθήνα και στέλνει sms για να τον ψηφίσουν στην ... Αρκαδία!

Ο Φορτσάκης της ΝΔ είναι υποψήφιος στην Αθήνα και στέλνει sms για να τον ψηφίσουν στην ... Αρκαδία!

Μεγάλη ήταν η έκπληξη πολλών Αρκάδων οι οποίοι την Παρασκευή είδαν στο κινητό τους ένα sms από υποψήφιο βουλευτή που πολιτεύεται στην ... Αττική!

Ο λόγος για τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρο Φορτσάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών και έστελνε sms στην Αρκαδία, ζητώντας σταυρό!

Φαίνεται όμως ότι το θέμα με τα sms του κ. Φορτσάκη πήρε διάσταση και στην Αττική, με το ethnos.gr να έχει ρεπορτάζ ...

"Τo SMS που εστάλη το πρωί της Παρασκευής ήταν λάθος. Το έστειλα σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να το έχω στείλει, καθώς δεν είχα ζητήσει την άδειά τους. Τους ζητώ συγγνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν πρόκειται να τους ενοχλήσω ξανά. Με τη φασαρία των εκλογών ανακατεύτηκαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Τα είχα πάρει από φίλους μου και ήταν ανακατεμένα. Δυστυχώς μπήκαν στην αποστολή κατά λάθος. Ζήτησα συγγνώμη και δεν θα επαναληφθεί».

Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο ethnos.gr ο υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής έστειλε μαζικά εκατοντάδες SMS με φόντο τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι δημιουργήθηκε και σχετικό group στο Facebook με την ονομασία «θύματα παραβίασης του GDPR από τον Θεόδωρο Φορτσάκη», ενώ στις πληροφορίες αναφέρονται τα εξής: «Είσαι κι εσύ ένα θύμα παραβίασης του GDPR από τον Θεόδωρο Φορτσάκη; Έπινες κι εσύ το καφεδάκι σου πρωϊνιάτικα όταν σου έσκασε το μήνυμα με την "Τόλμη και Εμπειρία" στο κινητό και έκανες εικόνα τη φάτσα του και σου βγήκε ο καφές από τη μύτη; Ένωσε τη φωνή σου με τις δικές μας!».

Δείτε περισσότερα στο link που ακολουθεί: facebook.com/groups/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...