Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

K. Μπεντεβής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: "Δεν με απέκλεισε κανείς από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο" - Κάλεσμα για στήριξη της ΝΔ στις εκλογές (vd)

K. Μπεντεβής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: "Δεν με απέκλεισε κανείς από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο" - Κάλεσμα για στήριξη της ΝΔ στις εκλογές (vd)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γιατρός Κώστας Μπεντεβής στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, λίγες ημέρες μετά την πικρία που εξέφρασε για την απόφαση να μην βρίσκεται εντός του βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αρκαδία. Ο κ. Μπεντεβής ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη ΝΔ, διέψευσε ότι υπήρξε κάποιος που τον «έκοψε» από το ψηφοδέλτιο και μίλησε για μια ενδεχόμενη μελλοντική αξιοποίησή του.

Για το γεγονός ότι δεν ήταν το όνομά του μέσα στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία, ο κ. Μπεντεβής είπε αρχικά ότι είναι ανθρώπινο να νιώθει κάποιος πικρία όταν κάνει μία προσπάθεια που δεν έχει την κατάληξη που θα ήθελε.

Στην ερώτηση αν κάποια πρόσωπα που τον απέκλεισαν από το ψηφοδέλτιο είπε «όχι, είναι αποκλεισμός βάσει κριτηρίων της ΝΔ. Δεν με απέκλεισε κάποιος.» Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο "έκλεισε" κάθε συζήτηση περί εμπλοκής κάποιου προσώπου εντός της ΝΔ για να μείνει εκτός ψηφοδελτίου.

Για το ενδεχόμενο αξιοποίησης του στο μέλλον, τόνισε ότι «θα είμαι παρών σε κάθε μετερίζι που θα κληθώ από τη ΝΔ. Δεν θα αποδεχτώ καμία θέση διορισμένου που θα με απομακρύνει από την πόλη μου, την οικογένειά μου και την εργασία μου. Το βουλευτικό αξίωμα είναι πολύ τιμητικό και για αυτό ήθελα να το διεκδικήσω, αλλά αυτό δεν ισχύει για κανένα άλλο αξίωμα».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπεντεβής ρωτήθηκε αν του είχε ζητηθεί από το κόμμα να δηλώσει επίσημα τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα και πως αν αυτός ο λόγος που δεν ήταν τελικά στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, από τη στιγμή που δεν προχώρησε σε μία τέτοια δήλωση πριν τις περιφερειακές εκλογές.

Στην απάντησή του, δεν το επιβεβαίωσε, ούτε όμως και το διέψευσε, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να απαντήσει αυτή τη στιγμή διότι βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή για την αυτοδυναμία της επόμενης κυβέρνησης.

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...