Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη Βόρεια Κυνουρία επισκέφθηκε ο Γιάννης Κατσίρης

Τη Βόρεια Κυνουρία επισκέφθηκε ο Γιάννης Κατσίρης

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα εφαρμόσει ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης και θα δώσει κίνητρα για την ανάταξη του πρωτογενή τομέα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Γιάννης Κατσίρης, επισκεπτόμενος χθες βράδυ τα Κάτω Δολιανά και το Άστρος.

Ο κ. Κατσίρης συναντήθηκε με φίλους του και μίλησε στην πλατεία του Άστρους όπου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν ενωτικά τη ΝΔ, προκειμένου να ξημερώσει μια καινούργια ημέρα πιο φωτεινή για την Ελλάδα και την Αρκαδία μας. «Στόχος είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ και για να πετύχουμε αυτό το στόχο χρειάζεται να με εμπιστευθείτε, για να κερδίσουμε και την δεύτερη έδρα στην Αρκαδία. Είναι στόχος εφικτός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μια σειρά από ευνοϊκά μέτρα και καθεστώς φορολόγησης για τα νέα συλλογικά αγροτικά σχήματα με συντελεστή 10%, γεγονός που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Επιπλέον ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η επόμενη Κυβέρνηση έχει σχέδιο για την ανάπτυξη συνολικά της χώρας και ανέφερε τις μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Κυνουρία, αλλά και σε όλη την Αρκαδία.

Ο Γιάννης Κατσίρης μιλώντας στους πολίτες του Άστρους τόνισε με έμφαση, «με γνωρίζεται όλοι, είμαι ένας από εσάς, δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι. Θέλω να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε γιατί γνωρίζω τα προβλήματα, ξέρω να δίνω μάχες. Μαζί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές για να δώσουμε λύσεις σε αυτά που μας ταλαιπωρούν. Τώρα ήρθε η ώρα με την ψήφο σας εγώ, ένας από εσάς να βρεθεί στο κοινοβούλιο και να ακούσετε εκεί στεντόρεια τη φωνή σας για να λύσουμε πολλά προβλήματα και να κάνουμε πιο ελπιδοφόρο το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας».

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Την φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία,την εκπροσωπούν δημόσιοι υπαλληλοι και μας λένε για τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.Σαν τον Κατσίρη.Ρε τί τραβάμε....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε γελίοι το έχετε παρατραβήξει. Βρίζετε ανώνυμα παντού και σπιλώνετε υπολήψεις κρυμένοι πίσω απο την ανωνυμία. Δεν σας νοιάζει τι κακό μπορείτε να κάνετε στα παιδιά ή στην οικογένεια του κάθε ένος. ΖΩΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΑΑΑΑ....ΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΗΣ ........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...