Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαύρα Σαραντοπούλου: "Φοβούνται το debate γιατί φοβούνται τον Τσίπρα"

Μαύρα Σαραντοπούλου: "Φοβούνται το debate γιατί φοβούνται τον Τσίπρα"

Σε γρπατή δήλωσή της, η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαύρα Σαραντοπούλου, αναφέρει: "Αν και  ο Πρωθυπουργός συμφώνησε με τη διεξαγωγή του debate την 1η Ιουλίου, έστω και αν χρειαστεί να μεταβεί απευθείας μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στο τηλεοπτικό στούντιο, τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης, βρίσκουν τώρα νέες δικαιολογίες για τη μη διεξαγωγή του.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία, που θα «ρίξει» αυτόματα τα ποσοστά των ψεύτικων υποσχέσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Είναι ηλίου φαεινότερο πως κάποιοι δεν αντέχουν να έλθουν αντιμέτωποι με τα πεπραγμένα τους που ρήμαξαν τον ελληνικό λαό, που τον έριξαν στα μνημόνια, που υποθήκευσαν το μέλλον του.

Και τέλος είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Τσίπρας στις εμφανίσεις του βγαίνει πάντα νικητής. Γιατί μιλά στην καρδιά του λαού.  Γιατί και ο ίδιος μιλά από καρδιάς, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές. Γιατί ό,τι έπραξε αυτή η κυβέρνηση τα έπραξε με τη σκέψη και το βλέμμα της στραμμένο προς τον λαό.

 Και εμείς από την πλευρά μας είμαστε βαθιά υπερήφανοι τόσο για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Όσοι υπεκφεύγουν φοβούνται το debate γιατί φοβούνται τον Τσίπρα."

1 σχόλιο

  • ΜΜΕ
    ΜΜΕ Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΕΤΣΙ; Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...