Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι συμβαίνει με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών; | Αποστολόπουλος: "Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες να πάνε στο Πρωτοδικείο Τρίπολης"

Τι συμβαίνει με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών; | Αποστολόπουλος: "Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες να πάνε στο Πρωτοδικείο Τρίπολης"

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου και τα επίσημα αποτελέσματα ανακήρυξης των εκλεγμένων και αναπληρωματικών δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων ... ακόμα αγνοούνται.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος προχώρησε σε μία δημόσια τοποθέτηση εξηγώντας ότι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν πίνακες εκλογικών δαπανών ως τις 28/6/2019 και ακόμα δεν ξέρουν ποιοι εκλέγονται και ποιοι όχι!

Γράφει: "Αποτελέσματα για το ποιοι εκλέγονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ακόμη δεν έχουμε. Μήπως Νικάς, Δεδες, Μπουντρουκας, Γόντικα και Πετρακος πρέπει να περάσουν το δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης για να μάθουν επίσημα γι αυτή την καθυστέρηση; Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τις 28 του μήνα πρέπει να υποβάλουν πίνακες δαπανών και κανείς δεν ξέρει ποιοι εκλέγονται..."

APOSTOLOPOULOSDIKASTIRIO
 
 
 

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Λέτε να δούμε κανένα "τσαφ"; Θα γελάσει κάθε πικραμένος.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...